A két showman a Dáridó miatt balhézik egymással, írja a Bors.

Galambos Lajos két hónappal ezelőtt jelentette be, hogy a műsor a TV2-n, vagy valamelyik kábelcsatornáján újra visszatér, és azt is elárulta, hogy Hajdú Pétert is belevette gyártóként a kétszáz milliós  produkcióba. Ám a Dáridó azóta sem indult el, és a Bors szerint ennek anyagi vita az oka.

„Valóban szó volt arról, hogy közösen készítünk egy műsort, de már nincs napirenden" - nyilatkozta az ügyben a lapnak Hajdú Péter röviden. 

Lagzi Lajcsi azonban közlékenyebb volt. 

„Elszámoltatási vitánk van. Mi a TV2-vel folyamatosan tárgyaltunk. Ha készítünk egy műsort a saját pénzünkön, a saját kockázatunkon, és akkor még ezzel el is akarnak minket számoltatni, az azért nem annyira mókás dolog. Úgyhogy én magam léptem vissza ebből a szerződésből, mert így nem akartam velük dolgozni. Nem estünk kétségbe, egy másik csatornához megyünk, ahol megkaptunk minden anyagi támogatást a nagyon komoly díszletünkhöz és mindenhez amihez kértünk" - nyilatkozta a lapnak a zenész, és hozzátette, az ügy komoly feszültséget okoz közte és Hajdú között.

„Több éves barátság köt össze minket, és remélem eztán is fog, de most buta üzleti ügyek miatt ez is veszélybe került. Még nem simítottunk el teljesen az ügyet, de remélem, sikerül."