Ha megnézzük, hogy a magyar celebvilág az elmúlt néhány hónapban merre nyaralt, akkor egészen egyértelművé válik egy dolog: a magyar celebvilágban nincsen igazán nagy lóvé.

Más magyarázat nincs arra, hogy szinte mindenki, kivétel nélkül a világ egyik legolcsóbb részére, Délkelet-Ázsiába és Dél-Ázsiába megy nyaralni, ahova igazából csak elrepülni kerül komolyabb összegbe (kb. 180-200 ezer forint), a helyszínen nagyobb összegeket elkölteni viszont már igazi művészet.

Nem találtunk a Facebookon dokumentált nyaralások között egy rendes USA-túrát, Hawaiit, Belizet. Thaiföld teljes mértékben dominál, néhány bátrabb jelentkező, pedig kicsit közelebbre, Dél-Ázsiába megy.

Délkelet-Ázsia

A legnépszerűbb úti cél egyértelműen Thaiföld a magyar hírességek körében. Tényleg, boldog boldogtalan a thaiföldi szigeteken sütteti a hasát, és élvezi a globális Siófokot.

A közelmúltban, tehát az elmúlt 4 hónapban egészen biztosan itt járt VV Gigi, Csobot Adél, Varga Viktor és Horváth Éva is, bár az ő esete annyiban különleges, hogy ő a nyaralásán megpróbálta feltérképezni a teljes délkelet-ázsiai térséget, és több országba is elment.

Szintén a délkelet-ázsiai országok közé tartozik a Fülöp-szigetek, ahol Iszak Eszti nyaralt.

Dél-Ázsia

Az előzőnél kicsit nyugatabbra fekvő, Indiától délre található dél-ázsiai térség is nagyon népszerű a magyar hírességek körében.

Itt is találni iszonyú olcsó nyaralóhelyeket, de akadnak valamivel drágább úti célok is, a Maldív-szigeteken nyaralni például kifejezetten sokba kerül, nem csak odajutni.

Idén január végén Hajdú Péter és Sarka Kata itt nyaraltak, ők nem aprózták el a dolgokat, szépen a zsebükbe nyúltak, hogy eltöltsenek itt némi időt.

A világot körbeszörfölő Bódi Sylvi útjait nehéz követni, de mostanában például Srí Lankán volt, ahol egészen szemtelenül közel lakott a tengerparthoz. Korábban pedig az Afrikához közeli Mauritiusról posztolt.