A Gawker szedte össze, mi mindent beszélt Madonna a 25 dolog, amit nem tudtál rólam interjúban a US magazinnak. Azok után, amik elhagyták a száját, talán tényleg ideje lenne elgondolkodnia a visszavonuláson. Olyasmit is kiejtett a száján, hogy biztos meghívná őt Obama a Fehér Házba, ha Jay-Z második felesége lenne.

Madonna egyre furcsább, valahogy mintha egyfajta demenciában élne, ami ami miatt azt képzeli, hogy még mindig 30 éves, és bármit megtehet: beszélhet hülyeségeket például.

Obama csak akkor hívná a Fehér Házba, ha Jay-Z felesége lenne

„Az ember, akivel a leginkább szeretnék találkozni, az Obama elnök. Mikor fogok találkozni vele? Csak meg kell hívnia a Fehér Házba. Lehet, hogy azt hiszi, túl sokkoló lennék ott. Komolyan mondom. Talán ha kicsit szemérmesebb lennék... vagy ha feleségül mennék Jay-Z-hez, mint második feleség, talán meghívna..."

Kim Kardashian sem maradt ki a Jay-Z és Beyoncé páros mellett:

„Van egy dolog, ha az életem múlna rajta, se kapna rajta senki, hogy szőrös bikinit viselek."

És nem, nem akar szabadulni az ambícióitól, sőt:

„Az egész életen át tartó cél, amit el akarok érni, hogy legyen egy álomrandim Drake-kel – és csak megcsókoljam."

Kicsit beszólt a szülővárosának is

„Semmi nem hiányzik a szülővárosomból. Az égvilágon semmi."

Egyébként a kedvenc saját száma a Bitch I'm Madonna, és a Material Girlt rühelli, de annyira, hogy soha többé nem akarja hallani. Róma a kedvenc városa, nem vásárolt boltban egy éve, a gyerekei születése és a két házassága a legjobb dolgok az életében, továbbá bele volt zúgva Alain Delonba tinilány korában. Kár, hogy nem csak ilyen cukiságokat mondott az interjúban.