Úgy gondolja, Kim Kardashian csak egy haszontalan celeb, aki semmit nem tett azért, hogy híres és gazdag legyen? Hát nagyon téved. Kardashian ugyanis a világ egyik legkeményebb melóját csinálta évekig, mert gyakorlatilag

Paris Hilton csicskája volt.

Finomabban fogalmazva a celebnő gardróbjáért felelős személyi asszisztens.

Mármint tényleg. Kardashiannak az volt a feladata, hogy elpakoljon Hilton gardróbjában, meg hogy ruhákat mutogasson neki.

Paris Hilton ezt természetesen nem felejtette el, és egy nemrég adott interjújában gúnyosan meg is jegyezte, hogy mennyire boldog Kim Kardashian sikere miatt, hisz örül, hogy valakire ilyen nagy hatással lehetett. Hiltonnak ugyanis meggyőződése, hogy az egész Kardashian család neki köszönheti a hírnevet, mert ha Kim Kardashiant nem ugráltatja évekig, és nem cipeli magával kiegélszítőként minden buliba, akkor ma senki nem ismerné a Kardashian nevet.

És ez tény. Mert Kim Kardashian szinte az összes 2006-2008 környéki olyan bulifotón ott van, amin Paris Hilton is.

Igaz, Kardashian leginkább csak a kép szélén ácsorgó lányka. Mint például ezen a képen is, ahol Hilton Puff Daddy-vel bulikázik, Kardashian meg oldalról figyeli az eseményeket.

De ha ez sem volt elég bizonyíték arra, hogy Kardashian igenis nagyon keményen megdolgozott azért, amije ma van, nézze meg ezt:

Ugye, hogy ugye?

Kommentálná? A Facebookon tegye!