Bár mostanra a Playboy már nem azt jelenti, mint 40 évvel ezelőtt, egészen durva belegondolni, hogy Hugh Hefnernek fénykorában mekkora befolyása volt Hollywoodban. Az a pletyka például igaz, hogy a Los Angeles-i villája volt az egyetlen magánház a városban, aminek volt tűzijátékra is engedélye, de állítólag még állatkertnek is berendezhette teljesen legálisan. Most új hihetetlennek tűnő sztoriról derült ki, hogy a súlyos valóságról van szó: a villához egy teljes titkos alagútrendszer vezetet, aminek most még a tervrajzai is előkerültek – írja a Gawker.

Az alagutak elég sokat hozzá tudtak tenni a villában zajló legendás bulik exkluzív hangulatához, hiszen bizonyos J. Nicholson (Jack Nicholson), W. Beatty (Warren Beatty) K. Douglas (Kirk Dogulas) és J. Caan (James Caan) környékbeli házaihoz vezettek, akik így barátaikkal együtt teljes titokban tudtak átmenni Hefnerékhez nőzni. Az alagutakat évtizedeken keresztül használták vígan, végül 1989-ben zárták be, épp abban az évben, amikor Hugh Hefner feleségül vette Kimberley Conradot.

Az érintettek nem akartak nyilatkozni a tervrajz előkerüléséről, bár kicsit nehéz úgy előadni a nagy leleplezést, hogy a riportot maga az amerikai Playboy írta meg. A tervrajzokat ide kattintva nézheti meg, utána már csak azon kell ámulni, hogy Jack Nicholson valószínűleg tényleg a világ királya.