18

Ezek voltak Beus legemlékezetesebb pillanatai az Édenben

2015.04.09. 13:06

Most, hogy Beust tragikus módon hazazavarták az Éden Hotelből, mert lekevert egy-két maflást Ádámnak, muszáj megemlékeznünk a műsor egyik legszórakoztatóbb szereplőjéről – aki volt olyan jó fej, hogy összeszedte nekünk a szerinte legfontosabb, legemlékezetesebb pillanatait.

A majompuszi

„Soha nem etettem még majmokat és ez számomra egy hatalmas élmény volt. Banánnal kenték be az arcom.”

Loki fejese

„Ez volt a legviccesebb pillanat az Éden Hotelben. Beugrott nagy mellénnyel, aztán felállt a térdig érő vízben :)” Ezen mi is eléggé röhögtünk.

4 srác a szobámban

„Irtó vicces volt, ahogy 4 srác bujkált a szobámban, és sorra jöttek a párjaik, hogy keressék őket. Leginkább Adri volt Patrikra kiakadva.” Ez Beus beköltözésekor történt, mindenki nagyon gyorsan meg akarta ismerni az új lányt. Bence bibliai értelemben is.

A cigikeresés

„Ádámra voltam már akkor is kiakadva és a cigi keresése jó indok volt arra, hogy beszólhassak neki. Lokival is összevesztem miatta.”

Plüssgyilkosság

„Mariann kiejtése után csúnya bosszút álltak rajtam a fiúk, Minnie-t felakasztották és a többieket elrejtették előlem. Amíg meg nem találtam mindegyiküket, nagyon ki voltam borulva.”

Ehhez a listához a magunk részéről a következő, emlékezetes eseményeket tennénk hozzá:

Amikor elkeseredett, hogy a többiek csirkeszárnyat ehettek ebédre, ő meg nem – majd azonnal rájött, hogy helyette viszont majmokkal pacsizhatott. És utánozta a majmokat.

Amikor egyetlen táncprodukcióval gyakorlatilag nemi erőszakot hajtott végre Ádámon.

Amikor így táncolt. Nem szexin, viccesen, azon a Végzetes Éjszakán.

És amikor azt mondta, kiborult Ádám viselkedésén, mert „a kurva szót illette rám” – ebben egyszerre nyilvánult meg a bugyutaság, a jogos felháborodás, és az a fura, gyermeki báj, ami eléggé fog hiányozni a TV2-s műsorból nélküle.

És végül a legfontosabb kérdés: mit szól a fejleményekhez?

Ádám beszólt Beusnak, Beus megütötte, Beus hazautazott