Frissítés: fontos helyesbítés a poszt alján!

A US Weekly úgy tudja, A narancsvidékből ismert színésznő azért perelte be édesanyját, mert Nuala Barton ellopta a színésznő

összes fülbevalóját.

Mischa Barton ügyvédje, Alex Weingarten erősítette meg ezt a hírt, de olyan modorosan és kacifántosan fogalmazta meg azt, hogy Barton anyja nem is igazi anya, csak egy kapzsi nő, aki kihasználja a lányát, hogy azt sajnos képtelenség élvezhetően lefordítani.

Mi/ki az a momager?

Hát például Nuala Barton, aki lányának nem csak anyja, de menedzsere is volt. Vagyis a momager az angol mom (anya) és manager (menedzser) szavakból áll össze.

Ilyen momager még Kris Jenner, a Kardashian-, és Jenner-lányok anyja, aki lelkiismeretesen csinál profin vetkőző celebeket lányaiból.

A lényeg, hogy Nuala Barton egy momager, csak éppen nem lánya érdekeit tartotta szem előtt. Annyira nem, hogy a TMZ értesülései szerint Nuala Barton úgy használta fel Mischa Barton nevét egy táskamárkához, illetve egy Londonban megnyitott butikhoz, hogy az ebből származó profitból lányának semmit nem adott.

De még ennél is durvább, hogy gyakorlatilag kirakta lányát a saját házából, méghozzá úgy, hogy a ház tulajdoni lapjára ráhamisította a saját nevét mint résztulajdonos.

Egyébként nem ez az első alkalom, mikor Nuala Barton kihasználta lányát. Mischa Barton már gyerekkora óta játszik különböző filmekben, és most az ügyvédje által kiadott nyilatkozatban azt állítja, hogy se anyjának, se apjának nem volt munkája több mint egy évtizedig, vagyis gyakorlatilag a színésznő tartotta el őket.

Helyesbítés

Gratulálunk, ön praxisunk egyik legviccesebb félreolvasását találta meg! A fent linkelt forrás az earning (kereset/gazdagodás) szót használja, amit sajnos sikerült earringnek olvasnunk, ez jelent fülbevalót. Szóval nem fülbevalókról van szó, hanem pénzről. Elnézést kérünk a tévedésért, soha többet nem rendezünk a szerkesztőségben „ma szemüveg nélkül jövök munkába”-napot.