ne már, hogy nem

Ez a Velvet viszonylag rendszeres hetilapszemléje, amelyben átfutjuk, mit írt a héten a Story - Hot! - Best szentháromsága. előző részeket itt olvashat.

Hot

Rékasi Károly és Szőke Zoltán élete kísértetiesen hasonló, mert egyikük sem Budapesten született, ugyanabban a sorozatban (Barátok Közt) játszottak, elvettek egy nőt, akit szerettek, aztán elváltak tőle, és összejöttek egy másikkal. Alighanem a mi életünk – az öné, aki ezt olvassa, és az enyém, aki írom mindezt – is kísértetiesen hasonló.

ÉNBP Alexa megbocsátotta az édesanyjának, hogy kilencévesen elhagyta őt és édesapját. Aztán öt évvel később újra együtt éltek, de ezen azóta sem tudja túltenni magát.

Kulcsár Edina a Miss World második helyezettjeként a következő dolgokat nem csinálhatja egy évig: házasságkötés, gyermekvállalás, hajfestés, komolyabb változtatások a megjelenésen. Illetve nem állhat modellt akthoz, félakthoz, vagy átlátszó ruhában. És most képzeljék el, hogy egy év múlva, lázadásból átlátszó ruhában megy férjhez, lila hajjal. 

Tihanyi Tóth Csaba, a Barátok közt Lacija horkol. Biztos sokan mások is.

Iszak Eszter egy zombitámadás esetén nem bújna el, hanem ő lenne a zombik királynője. Ha pedig ő lenne a miniszterelnök, elrendelné, hogy zene szóljon az utcákon. mindkét lehetőség elég jól hangzik.

Story

Bárdos András és Máté Krisztina egy közös dolgozattal kaptak doktori címet, amelybe belekötött a Mandiner. Bárdos erre azt mondta, „Ostobaság ez az egész! Nem is szeretném kommentálni”. Egyébként azért kötöttek bele, mert olyan tudományos tézisek olvashatók benne, mint hogy „fontos! A hírszerkesztés szakma, melynek szigorú szabályai vannak.” Mindegy, a dolgozat itt van, olvasgassák kedvükre.

Kulcsár Edina és anyukája, Krisztina tavaszi reteksaláta metélőhagymával.

Kern András egy kamaszkori szerelemről írta a Lövölde tér című dalát. A szerelme viszont a Kosztolányi Dezső téren lakott, csak arra marha nehéz rímet találni.

Damu Roland: „bánom, hogy elcsattant az a két pofon.[...] A legjobban azt bánom, hogy évekkel ezelőtt, amikor a TV2 partiján egy Palácsik Tímea nevű hoszteszlány pezsgővel kínált, elfogadtam a poharat”. Nyáron templomi esküvőt szeretne a feleségével, és gyereket is vállalnak. A börtönben határozottabb, de bizalmatlanabb ember lett, és továbbra is színész lesz, de könyvet is ír.

Best

Balázs Klárinak szemhéjplasztikája volt. „Tíz nappal a műtét után olyan szempár tekint rá vissza a tükörből, amelyet nem csúnyít el unok bőrfelesleg.”

Kemény Dénes az egyetem után öt évig volt állatorvos.