A végéhez ért Katalin hercegné második terhessége, úgyhogy ha már ő az egyik legtöbbet fotózott nő a világon és alattvalók ezrei másolják a stílusát, készítettünk egy összeállítást arról, hogy hogyan öltözködött a brit trónörökös felesége az utóbbi öt hónapban. Nem tűnik izgalmasnak az ötlet? Pedig az, a leendő királyné ugyanis szolgált egy-két elég nagy meglepetéssel. Ez a heti trend, ami azt jelenti, hogy miután végignézte a képeket a hat legjellemzőbb öltözékről, legalul szavazhat is: mondja meg, melyik terhesruha állt a legjobban Katalin hercegnének!

Dekoltált estélyi

Ezt a sötétkék ruhát Jenny Peckham tervezőnő adta ki a keze alól, de nem éppen friss: Katalin hercegné már 2013-ban is felvette egyszer, sőt tavaly év elején még egyszer. Úgy látszik, Kate Middletonnak továbbra is nagyon tetszik, mert terhessége alatt, egészen konkrétan tavaly decemberben harmadszor is elővette, pedig ekkor már egész jól látszott a hasa. Mell alatt egy fekete öv fogja össze ezt az eléggé dekoltált, és hercegnőhöz méltó szoknyarésszel ellátott estélyit, ha jobban meg szeretné nézni, klikkeljen a képre!

Melegítő

Ugyanebben a hónapban tréningruhában is mutatkozott egyszer nyilvánosan a brit királyi család jelenleg valószínűleg legnépszerűbb nőtagja. Ez egy cserkészesemény volt december közepén, ahol a hercegné feladata az volt, hogy gyerekekkel jópofizzon és játsszon, hát ehhez az alkalomhoz nyilván nem illett volna a nagyestélyi. Úgyhogy felvett egy melegítőt, plusz hozzá nyakkendőt is kötött, amikor úgy alakult, viszont kicsit meglepő módon térdig érő csizmát viselt.

Zsebes ruha

Biztos önnek is feltűnt már, hogy az angoloknak valamiért nem esett le az a tantusz, hogy milyen praktikus, ha az öltözködésünket az időjáráshoz, illetve a kinti hőmérséklethez igazítjuk. Katalin hercegné terhessége nagy részében egyszínű, térdig érő kabátokban mutatkozott, de ezek túl uncsik voltak ahhoz, hogy ebbe az összefoglalóba beválogassuk őket. Gyakran egy-egy épületben bent is kabátban reprezentált a hercegné. Január kellős közepén viszont egy ilyen háromnegyedes ujjú miniben volt kint is, igaz, ez a ruhája is kicsit kabátszerű ezekkel a furcsa zsebekkel az elején. A darab a Madderson London nevű cégtől van, akik luxuskategóriás terhesruhákat kínálnak.

Olcsó, barna ruha

A következő szettet másnap vette fel, ezúttal is Londonban. A képen jól látható, hogy mögötte dzsekiben meg sapkában vannak az emberek, ő azonban megint bevállalt egy ilyen lenge ruhát – remélhetőleg, nem tartózkodott kint túlságosan sokat, hanem az autóból kiszállva rögtön bement az épületbe. Közelről jobban látszik, hogy ez egy állatbőr hatású anyag, az viszont nem, hogy ezt a ruhát viszont a Hobbs nevű, egyáltalán nem luxuskategóriás cég gyártja. Az ára 50 font körül van, ami alig több, mint húszezer forint. Ráadásul ez nem is egy kismamaruha, mégis teljesen jól állt rajta.

Fehér alapon fekete pöttyös kabát

A február a fent már említett, uncsi kabátokkal telt, amiket most direkt kihagyunk, viszont márciusban a hercegné átnyergelt a pöttyösre. Először is egy olyan kabát volt rajta, ami egyrészt azért érdekes, mert olyan, mintha dalmatabőrből lenne (természetesen nem abból van), másrészt meg azért, mert ez is egy olyan darab, ami volt már rajta korábban. Katalin állítólag azért vesz fel újra régi holmikat, mert így kevesebben tudják másolni a stílusát.

Fekete alapon fehér pöttyös ruha

Melyik ruhában volt a legcsinosabb?

És a hatodik szettről készült képek is már egy hónaposak (az azóta viselt egyszínű kabátokkal nem fogjuk ön untatni), viszont ez már végképp egy rekord, mert ez a fenti barna ruhánál is olcsóbb: 35 fontba kerül egy ilyen, azaz kb. 15 ezer forintba. Persze ezt a ruhát is rögtön felvásárolták azok az angol nők, akiknek jobb dolguk sincs, de ők valószínűleg ebben se néztek ki igazi hercegnének, tekintettel arra, hogy nekik például nincs ott a legendás jegygyűrű az ujjukon és a méregdrága fülbevaló a fülükben.

De persze nem szeretnénk elvitatni Katalin hercegnétől, hogy tényleg szimpatikus húzás, hogy egy ruhát a celebek többségéhez hasonlóan többször is használ, és hogy nemcsak a luxuskategóriából választ. Na most a fentiek ismeretében ön szerint mikor volt a legcsinosabb, mi állt neki a legjobban? Kérjük, szavazzon!