Az a ritka helyzet állt elő, hogy sikerült két nap különbséggel egy városban lefényképezni hármat is azok közül a férfiak közül, akik a legtöbbet tették a minőségi szórakozás széleskörű elterjesztéséért. Ha esetleg bárkinek kérdéses lett volna, eláruljuk, hogy Arnold Schwarzeneggerről, Sylvester Stallonéról és Jean-Claude Van Damme-ról van szó, és természetesen Los Angelesben. Alább megnézheti, ezt a három nagyszerű férfit, legalul pedig kijelölheti azt, aki a legjobban tartja magát.

Arnold Schwarzenegger

Schwarzenegger exkormányzóból mostanában igazi haknikirály lett. Akkora, hogy még Budapesten is járt nemrég elmondani a siker titkát. 67 éves, és hamarosan szerepelni fog az ötödik Terminator-filmben. Biciklivel támad.

Sylvester Stallone

Stallone a korelnök a maga 68 évével. Az Expendables három részével visszahozta az akciófilmek becsületét, hamarosan pedig megint Rocky bőrébe bújik. Most épp lányával ment el ebédelni, aki Stallone tesztoszteronszintjéből ítélve akár a nője is lehetne.

Jean-Claude Van Damme

A maga 54 évével kicsit kilóg a mezőnyből a Tökéletes katona tökéletes katonája, ráadásul nő sincs mellette, de így is jól láthatóan rendet tudna tenni, ha mondjuk terrortámadás érné a környéket. Mellesleg 2016-ra ígéri a Kickboxer új részét, amelyben feltehetőleg verekedni fog.

Na ki a faszagyerek?