Egy Charanjeet Kondal nevű programozó, aki a Morph Thing nevű alkalmazást csinálta még 2012-ben György herceg születése előtt a kifejezetten két arc összegyúrására kifejlesztett alkalmazással megpróbálta megjósolni, hogy néz majd ki a trónörökös. A György hercegről készült legutóbbi képek alapján nem is lőtt annyira nagyon mellé. Ez volt a tippje, és így néz most ki a herceg.

A királyi család rajongói arra számítanak, hogy Györgynek lánytestvére születik majd, Kondal szerint úgy fog majd kinézni, ahogy az itt fent látható.

Egyelőre nem valószínű, hogy Katalin a hétvégén szülne. Nincsenek arról hírek, hogy bevonult volna a kórházba. A nagy szülésről szóló hírek közül még kettőt emelnénk ki.

Az egyik, hogy Katalint mostanában testőrök kísérik mindenhova. Néhány nappal ezelőtt otthon volt a szüleinél, és együtt csúszdázott Györggyel, viszont a szokásaival ellentétben két testőr is vigyázott rá. Katalin, amikor hazalátogat, akkor mindenféle felhajtás nélkül teszi ezt, például testőrök sem szoktak vele lenni, de most más a helyzet.

A másik, hogy György herceg születése idején volt egy elég szomorú történet, egy ausztrál rádió telefonbetyárkodott egyet, és felhívták a kórházat, ahol Károly hercegnek, illetve II. Erzsébetnek adták ki magukat a telefonban, így elérték, hogy telefonkapcsolatot létesítsenek a szülőszobával. Információkhoz ugyan nem jutottak, a dolog arra volt elég, hogy a szerencsétlen nővér, aki továbbította a hívást a szülőszoba felé, szégyenében öngyilkos lett. A 2DayFM-et azóta is vizsgálják, elképzelhető, hogy visszavonják a működési engedélyét. Sokkal érdekesebb, hogy kiszivárgott egy belsős levelezés a rádióból, ami arról szólt, hogy a rádióban ettől a héttől kezdve egyáltalán nem jelenhetnek meg hírek a királyi szülésről.