horoszkóp
470821520 master

Na ki volt a hét jónője?

2015.04.26. 18:56

Ha az ember hollywoodi színész és beválasztják egy nagy költségvetésű projektbe, akkor a szerződés része szokott lenni, hogy mindenféle médiaszereplésekkel reklámozni kell a filmet a premier környékén. Az ilyen promókörúton levő nők néha a heti trendben végzik, ugyanis általában pár nap alatt több megjelenést is lenyomnak, minden nap egy másik, remélhetőleg figyelemfelkeltő öltözékben.

Blake Lively új filmjének, az Adaline varázslatos életének most volt a bemutatója, úgyhogy ő is promózott rendesen, de nemhogy minden nap máshova ment, hanem egy nap több szereplést is lenyomott, csak kedden például hatot. Megszámoltunk, három nap alatt (keddtől csütörtökig) összesen 15 öltözékben fényképezték le, ami valószínűleg rekord. A 15-ből kiválasztottuk a hat legjobbat, ezeket csodálhatja meg alább.  

Keddi ikeás kabát

Természetesen csak mi mondjuk erre az összeállításra, hogy ikeás, tekintettel arra, hogy a skandináv bútorcég színeit alkalmazza, de igazából egy Roksanda Ilincic nevű tervezőtől van, aki szerint a color blocking még mindig divat. Természetesen a kabáthoz egy ruha is tartozik, de a legjobban mindenképpen úgy mutat az összeállítás, ha Lively, egyik kezét csípőre téve kicsit szétnyitja a kabátot, hogy egy kis, ehm, sziluett kilógjon belőle. Klikkeljen a képre, ha többet szeretne látni!

Keddi nagyonszínes, nagyonmini

Kedden Lively a hatt szereplését hat különböző szettben mindössze tíz óra alatt nyomta le, és a hatban benne volt ez a nagyonszínes, nagyonmini összeállítás is. Fekete alapon bonyolult állatos-növényes minták láthatók valamennyi ruhadarabon, szép is, jópofa is. Ha ön mindig csodálta, hogy Blake Livelynak milyen jó lábai vannak, akkor nyilván ez a szett lesz a kedvence, mert ez aztán tényleg megmutatja a színésznő lábait, ráadásul az egész meg van fejelve egy überszexi, pántos, nagyon magas sarkú cipővel (ezt csak akkor látja, ha a képre kattint). Mondjuk ebben a szerelésben Lively éppen egy rádióműsorba ment – nekünk eszünkbe se jutott volna a hallgatók kedvéért így kiöltözni. Ebből is látszik, hogy nem vagyunk olyan profik, mint Blake Lively.

Szerdai dekoltált rózsaszín

Ez a mélyrózsaszín (majdnem azt mondtuk, hogy magenta), de fekete csíkokkal díszített ruha egyértelműen a legvillantósabb mind közül. Itt is látunk combot, igaz, ezt egész diszkréten, mert ez a ruha nem mini, csak fel van sliccelve a bal oldalon. Na de a dekoltázs! Ez az a típusú kivágás, ami szemből annyira nem is tűnik vadnak, de ha kicsit oldalra fordul a ruha viselője... A cipő itt hasonló, mint eggyel feljebb, de természetesen nem ugyanaz, mert szóba se jön, hogy Blake Lively két szerepléshez ugyanazt a cipőt vegye fel! A rúzsa itt a ruha színét ismétli, és persze a hajat is átfazonírozta valaki, de ez legalább egy tévéműsor volt. Na ennyit a keddről.

Szerdai áttetsző felső

Az áttetsző fekete holmik is nagyon trendik már jó régóta, kaptunk egy ilyet is Blake Livelytól a héten, de ezt már szerdán. Aznap egész laza lehetett a programja a keddhez képest, mert itt az egyetlen kiemelendő tevékenysége az volt, hogy elment Seth Meyers talk show-jába, de ezt abban az összeállításban tette, ami szerintünk egyértelműen a legnőiesebb mind közül. Az alakját valami fantasztikusan hangsúlyozza ez a fekete top és a függőleges csíkos, majdnem térdig érő szoknya, és ez a blúz azt a trükköt tudja, hogy egyszerre rejti és hívja fel a figyelmet a melleire.

Csütörtöki virágos ruha

Csütörtök volt a harmadik és egyben utolsó napja ennek a New York-i promókörútnak, ezen a napon Livelytól az egyik legjobb szerelés ez a csodálatosan nyári hangulatú ruha volt, ami a színésznőnek olyan aurát kölcsönöz, mintha éppen egy gyönyörű, de nem túl puccos nyári esküvőre menne, nem pedig a százezredik uncsi interjúra, ahol próbálja mindig változatosan és érdekesen elmondani ugyanazt a három mondatot. Az elképesztően szexi cipőnek színben semmi köze a ruhához, ami valószínűleg a helyes megfejtés, ha az ember ilyen tarka ruházatot hord – még izgalmasabb lesz az egész attól, ha a cipő csak felerősíti a színkavalkádot.

Csütörtöki zsombékos ruha

Melyik szett a legjobb?

 • 329
  A szerdai áttetsző
 • 324
  A keddi dekoltált rózsaszín
 • 209
  A keddi nagyonszínes, nagyonmini
 • 157
  A csütörtöki zsombékos ruhás
 • 111
  A keddi ikeás
 • 108
  A csütörtöki virágos ruhás

És csütörtökön még egy olyan ruhát láttunk Blake Livelytól, amin a természetből vett minta volt, csak ezen virágok helyett zsombékok vannak. Mindez teljesen természetes és nem hivalkodó színekben, törtfehér alapon – ez egy olyan szett, amiben Blake Lively a legkevésbé néz ki hollywoodi szupersztárnak, és a leginkább tűnik egy normális, csak nagyon csinos csajnak.

A haja egyáltalán nincs megcsinálva, úgyhogy simán lehet, hogy ezt a szerkót nem a kameráknak szánta, bár igazából nem túl valószínű, hogy egy ennyire híres ember komolyan azt gondolja, hogy ha kilép az utcára, senki nem fogja lefotózni. Mindenesetre a cipője is merőben eltér attól, amiket a három nap alatt eddig láttunk tőle, ez egy lapos sarkú félcipő, egészen különleges felsőrésszel. Ha önnek a nemdívás Blake Lively a kedvenc Blake Livelyja, akkor mindenképpen erre a lehetőségre szavazzon itt balra, hiszen a dobozban várjuk a klikkeket, az önét is!