Amióta megírtuk, hogy Mészáros Dóra férjhez ment, a sztriptíztáncos jobban utánaszámolt, és kiderült, nem is tizenhárom, hanem tizennégy-tizenöt éve ismerik már egymást a férfival. Később mindkettőjüket másfelé sodorta az élet, néha összefutottak egy plázában vagy az állatkertben, de tizenhárom évig nem volt köztük semmi komolyabb kontakt. "Aztán ő megkeresett, elkezdtünk beszélgetni, kivel mi történt, blabla. És ez lett a vége" - mesélte Mészáros Dóra a Velvetnek, miután kipihente az esküvő fáradalmait.

A pár három hónapnyi kapcsolat után házasodott össze, ez alatt az idő alatt a férfi többször is feltette a playmate-nek a kérdést, feleségül megy-e hozzá. "Én meg mondtam neki, hogy ahha, persze. Aztán legutóbb Rigában voltam fellépni egy erotika expón, a nagyszínpadon csináltunk műsorokat. Mikor lejöttem a színpadról, ugyanez a viber üzenet fogadott, aztán egy kép egy gyűrűről, ami csak az ujja első percéig ment föl. Az öltözőben azt sem tudtam, mit csináljak,

csak a levegőt kapkodtam, mondom, ennek már a fele sem tréfa.

Aztán értem jött a reptérre és a kocsiban a zsebéből húzta elő, szóval a gyűrű tényleg létezett. Mondjuk nem is vágytam romantikus, vacsorázós, letérdelős lánykérésre, egy ilyenben biztos kellemetlenül éreztem volna magam. Olyan természetes volt így".

A lánykérés után közösen álltak neki az esküvő szervezésének, ketten csináltak mindent. Mészáros Dóra kutatott a neten, kérdezősködött, kitalálta, mire van szükség, honnan.  A vőlegény pedig szaladgált, intézkedett, megbeszélt. "Nagyon büszke vagyok rá, mert mindenki imádta őt, bárhova mentünk, azt mondták, hogy ilyet még nem is láttak, hogy egy férfi foglalkozzon ennyit egy esküvő szervezéssel" - mesélte Mészáros. "Nagyjából egy hét alatt lett ruhánk, torta, vacsora, csokor. Mintha fentről támogattak volna, és mindenki nekünk segített. Úgy állt össze az egész, hogy megdöbbenve néztük, más mit csinál ezen hónapokig."

A sztriptíztáncos józanabb gondolkodású ismerősei szinte sokkot kaptak a hír hallatán. Féltettek Mészáros Dórát, nehogy marhaságot csináljon. Volt barátja, aki nagyon örült, szélesebb körben pedig vegyes volt a fogadtatás.

"Egyeseken nem éreztem őszinte örömöt.

Én úgy gondolom, mások évekig várnak egy házassággal, tervezgetnek, aztán mégis válás lesz a vége. A mai világban sajnos már semmire sincs garancia" - magyarázta a friss asszony, aki az esküvő és a házasság ellenére sem szeretné a munkáját abbahagyni. 

"Ha erre kért volna, eszemben nem lett volna hozzámenni. Nálam nem működik az, hogy terrorizálnak egy kapcsolatban. Ha úgy érzem, hogy majd nem szeretnék többet az erotikus iparban dolgozni, az én döntésem kell legyen. Akkor majd lezárok egy korszakot, de nem azért, mert valaki megmondja, hogy lenne helyénvaló cselekednem. Minden komoly kapcsolatom elfogadta a munkám, tisztelte azt bennem, aki vagyok és főleg, ahogy ezt tudom kezelni. Az, hogy rendezvényeken, legénybúcsúkon, vagy fotózásokon vetkőzöm, az a munkám. Mint egy színésznek egy csók, vagy ágyjelenet. Én elvégzem ezeket a lehető legjobb és legprofibb módon, szórakoztatok, illúziót árulok, majd hazamegyek ahhoz az emberhez, akit szeretek. Ezzel a munka rész le van tudva. Aki engem szeret és én viszontszeretem, ismer annyira, hogy átlátja, velem ez együtt jár. Nem tartják megcsalásnak és nem is akarnak beteges módon birtokolni. Hiszen ez az életem egy része, én vagyok a Mészáros Dóri.

Viszont a munkámért cserébe egy olyan magánéletet tudok adni, amiben nincs féltékenységnek helye. A privát Mészáros Dóri nem egy félrekacsintgató típus."

Hogy a szokásos kérdéssoron túlessünk, természetesen a gyerek felől is érdeklődtünk a sztriptíztáncosnál, aki biztosított minket arról, nem terhesség miatt házasodtak gyorsan össze.  "Nem is tartom helyesnek, ha valaki csak azért házasodik meg, mert egy papír majd biztosíték lesz bármire. Nem is tervezek tudatosan gyereket, még ráérek erre. Jelen pillanatban annyi műsorra van felkérésem, hogy bolond lennék leszállni arról a szekérről, ami fut. Ha eljön az az idő, hogy azt érzem, már nem motivál ez a fajta élet és minden adott ahhoz, hogy otthon üljek és babázzak, akkor úgy lesz" - tette hozzá. .

A playmate háza táján amúgy semmi nem változott az előző hónapokhoz képest. Eddig is főzött, mosott, takarított, ez ezután sincs másképp. A háziasság szerinte egy tulajdonság, mindegy, hogy feleségről vagy barátnőről van szó. "Ha el akarok menni a barátaimmal bulizni, vagy vacsorázni, most is ugyanúgy megtehetem. Ez csak egy papír, amivel ugyanúgy ki tudnánk sétálni egymás életéből, ha szeretnénk: maximum kicsit körülményesebben csapnánk egymásra az ajtót."