18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Csak néhány tapasz takarja a meztelen fitneszes szexi testét

2015.05.01. 10:57

A kétszeres fitneszvilágbajnok Csörgő Adrienn állítása szerint sokszor szembesült már azzal, hogy túl izmosnak tartják. Most aztán megmutatta, hogy izmos teste igenis nőies. De mennyire. 

csörg2
Fotó: Kökényesdi Zoltán

Hat éve kezdett versenyezni Csörgő Adrienn, aki fitneszedző is egyben. Azt hiszem, ennél a testnél több referencia nem is kell:

csör1
Fotó: Kökényesdi Zoltán

Igenám, de sokan azt gondolják, hogy az izmos hölgyek egyáltalán nem nőiesek, ennek ellentettjét szerette volna bebizonyítani a korábban Miss Fitness Universe-nek is megválasztott Csörgő Adrienn.

„A versenyzőket sokan túl izmosnak, férfiasnak tartják, de én meg akartam magam mutatni, hogy a formás test igenis nőies! Ezért olyan szexi képeket szerettem volna magamról, amilyenek eddig másról itthon nem készültek" – mondta el a WBPF fitneszversenyzője a Velvetnek.

Testfestés helyett ezért  szigetelőszalag-csíkokból és öntapadós laptapétából tervezték meg a testdekorációt Kökényesdi Zoltán fotóssal. Két órán át ragasztották az elemeket, majd elkészültek a fotók. És ha arra gondol, hogy mennyire fájhatott a szalagok levétele, nos igen, nem téved.

„Voltak olyan helyek, ahova csak én nyúlhattam, de így is nagyon fájt."

Búcsúzóul pedig egy ráadás kép: 

csörg3
Fotó: Kökényesdi Zoltán