472012856

Mégis mit csináltak Katalin hercegnével, hogy ennyire jól nézett ki a szülés után?

vlc
2015.05.04. 12:59

Az biztos, hogy nem sokan néznek ki így a szülés után alig 10 órával. Katalin hercegné viszont olyan tökéletes külsővel lépett ki a St. Mary's kórház ajtaján, hogy alig hittük el. Azóta azon pörög az internet, hogy mi a fenét csináltak a hercegnével abban a szűk 10 órában. A Daily Mail komplett menetrendet rakott össze, a hajától a manikűrig. Egy teljes csapat dolgozhatott Katalin hercegné haján, fején, ruháján, meg mindenén. Abszolút megérte, a hercegnő cuki volt, Katalin tökéletes, Vilmos herceg meg boldog. 

Vegyük először a haját. Helyi idő szerint 13 óra körül ért be a kórházba a királyi család fodrásza, Amanda Cook Tucker. Az 51 éves fodrász készíti mindenkinek a haját, így Katalin hercegnéjét is. Vagyis a készülődés a hercegnő születése után 4-5 órával kezdődhetett meg. A hercegné frizurája pontosan úgy nézett ki, mint szokott. Egyébként Cook Tucker rakta rendbe Katalin hercegnét György herceg születésénél is. A különbség csak a hajszín és egy kis hullám. Szóval variált egy keveset, és milyen jól áll neki. 

Ha minden igaz, Katalin hercegné mindig maga készíti a sminkjét, most is így tett. A Daily Mail tudja, mit használ, mi pedig megosztjuk önnel. Állítólag Bobbi Brown kozmetikumait. Vilmos herceg felesége eléggé tartott a szeme alatti karikáktól, az enyhe túlzás, hogy kialudhatta magát a szülés után. De nem látszik semmi. A krémek, sminkek, valamik mellett a szerencsés genetikai adottságok számíthattak a legtöbbet. Még egyszer hangsúlyoznám, hogy

Az ajtón való kilépés előtt pár órával még vajúdott.

Nézzen csak meg egy 10 évvel ezelőtti fotót a párról! Inkább Vilmos herceg változott az évek alatt. 

A körmeit szintén a saját manikűröse csinálta, akit amúgy Marina Sandovalnak hívnak. Katalin hercegné fodrászához hasonlóan Sandoval szintén utazik, ha kell, elkíséri a hercegnét a külföldi utakra is. De a kozmetikán túl a szettet is gondosan előkészítették. A virágos ruha és a natúr magassarkú nagyon jól állt a hercegnének. De lehet akárhány fős csapat, akkor sem lehetett egyszerű ennyire természetesen kilépni a kórház kapuján. Egészen biztos, hogy Katalin hercegné tudott volna még aludni.

De hát olyat nem lehet, elvégre ő a hercegné.