A Hello magazin megnyitóján újra alkalmunk nyílt beszélgetni Magyarország utóbbi sok évének egyetlen tényleg sikeres szépségversenyzőjével, Kulcsár Edinával. A Miss World második helyezettjéről ezúttal is kiderítettünk pár apróságot azon túl, hogy jól néz ki, például megtudtuk, hogy egészen konkrét családalapításai tervei vannak, és nem hiszi, hogy ebből a koronából fog élni élete végéig. Olyannyira, hogy hamarosan énekelni is fog az USA-ban.

„Imádom a gyerekeket, és engem édesanyám 18 évesen szült, én is fiatalon akartam. Aztán mindig késtem egy-egy évet, most meg itt vagyok 24 évesen” – mondta a Velvetnek Kulcsár Edina, aki azért jobban járt azzal, hogy fiatalon pelenkacserélgetés helyett menő rendezvényekre járhat. Pláne azért, mert így az ő lányának már nem kell arra építenie feltétlenül, hogy jó nő. „Én szegény környezetben nőttem fel, ezért én már szeretnék előre felépíteni egy olyan hátteret, amiben a gyerekemnek mindent meg tudok adni. Ezt alapozom meg most. Az biztos, hogy 30 éves koromig lesz babám. Pár hete felhívott a dédnagymamám, és megkérdezte, hogy mikor lesz már gyerekem, mert nem tud tovább várni. Ki lett adva a feladat” – vázolta fel a következő hat évre szóló projektet.

Na de mit csinál egy szépségkirálynő egyáltalán? Kulcsár Edina például elmondása szerint elég sok mindent. „Sokan azt gondolják, hogy semmit nem csinálok egész nap, de azért van dolgom. Próbálom magam képezni, jelenleg angol tanfolyamra járok, szépségkirálynőként az is munkám, hogy ügyeljek a szépségemre, az edzés is sok időt elvesz, és jelenleg építkezünk is. Én sem értem, de az elmúlt egy hónapban végülis reggeltől estig megyek. Több lábon szeretnék állni. Szeretnék kommunikációt tanulni, de még előtte ki akarom használni a modellkedési lehetőségeimet, hiszen a következő Magyarország szépe verseny után még van úgy fél évem, ameddig azt mondhatom, hogy én vagyok a második legszebb nő a földön.”

Ebből az is kiderül, hogy Kulcsár Edina tisztában van azzal, hogy a Miss World második helyezése nem egy nyugdíjas állás, de saját bevallása szerint a tanulás és imidzsépítés ellenére sem töri össze a lelkét, ha esetleg eltűnik a köztudatból. „Soha nem én akartam lenni a legnagyobb sztár, és bár szeretek emberek között lenni, nincs feltűnési viszketegségem sem. Az sem zavar, ha épp nem rajonganak körül. Ha megkeres majd egy nagyobb cég mondjuk, hogy velem dolgoznának, annak örülök, de nem akarom magam túlzottan előre tolni. Mindig arról álmodoztam gyerekként, hogy bálokra járhatok szép ruhákban, és az én történetem így is olyan, mint egy tündérmese” – hatott meg minket könnyekig a végére.