Ha röviden össze kéne foglalni, szerelem, pénz és még több pénz. Nagyon sok pénz, nem annyi, mint a múltkor. Persze ez így még elég zavaros, jöjjenek a konkrét okok Lawrence boldog életéből

1. Tökre szerelmes Chris Martinba

Állítólag. A People állítja, nekik meg egy közeli valaki mondta, hogy a pár között minden rendben, és megoldották a problémáikat. Most, hogy Lawrence visszatért Los Angelesbe a Joy forgatásáról, még több időt tölthetnek együtt. A forrás szerint Martin romantikus és figyelmes. 

Mindig érezteti Jennel, hogy gyönyörű. 

Szóval Jennifer Lawrence-nek nagyon jó. 

2. Már megint lesz egy filmje

Ráadásul Chris Prattel, aki elég jófej (ezt már korábban megfejtettük), szóval ez is elég indok lenne az örömre, de állítólag elég komoly film lesz a Passenger. Úgy néz ki, hogy az a Morten Tyldum fogja rendezni, aki a Kódjátszmában is dolgozott. 

3. Undorítóan sok pénzt fog keresni az új filmjével

Persze ekörül van a legtöbb probléma, de úgy néz ki, hogy Lawrence a Passengerért 20 millió dollárt, azaz majdnem 5 és félmilliárd forintot fog hazavinni. Ez már egy elsőosztályú gázsi, de erről egy kicsit később. 

A Sonytól ennyit kér a színésznő ügynöke, különben nincs Lawrence. Ezt az összeget már csak azért is tartanák korrektnek, mert Lawrence Az amerikai botrányért például jóval kevesebbet kapott a férfi kollégáéinál – írja a Hollywood Reporter. Most fordult a helyzet, a tárgyalások alapján Chris Pratt gázsija lenne a fele, 10 millió dollár (2,7 milliárd forint), annak ellenére, hogy ő a film főszereplője. Prattnél még változhat az összeg, attól függően, hogy teljesít a júniusban mozikba kerülő Jurrasic World. Lawrence viszont kikötötte, hogy ha nincs 20 millió, nincs szerződés. 

Mondjuk nekünk ez az összeg nem feltétlen mond sokat, nem árt megnézni, hogy az 5 milliárdos gázsi hol helyezkedik el Hollywoodban. Hát legfelül. A Huffington Post elég jól összefoglalta a dolgot, ennyit csak a legnagyobb sztárok kapnak. Robert Downey Jr. például 50 milliót, azaz 13 és félmilliárdot keresett a Bosszúállókkal és úgy 75 millió dollárt, azaz 20,2 milliárd forintot a Vasember 3-mal. Összehasonlításképp Jennifer Lawrence az első Éhezők viadalával még félmillió dollárt (135 millió forint) keresett, a Futótűzzel már elérte a milliárdos szerződést (2,7 milliárd forint). Most viszont ezt is kevesli, nemhogy egyenlő fizetést szeretne, de a dupláját Chris Pratt pénzének. Így utolsóként talán megéri hozzátenni, hogy a rendező esetében 3 millió dollár (800 millió forint) körüli összegről beszélnek.

Ami szintén nem szar, de mégsem 20 millió. Még folynak a tárgyalások, de ha a Sony akarja Lawrence-t, ennyi az annyi.