Szeretettel és lélekkel kell a lovat irányítani Rubint Réka szerint

2015.05.20. 12:29

Ma reggel a Mokkában Rubint Réka volt a vendég, aki közelgő műtétjéről mesélt. A szemét fogja megműttetni, mert a kontaktlencsétől táskás, vagyis ödémás a szeme alatt, és egyébként is a sok fellépés miatt kényelmesebb lenne, ha rendesen látna. De a beszélgetésben nem is ez volt a legjobb rész.

Mégcsak nem is az, amikor Demcsák Zsuzsa is felpróbálta Rubint szemüvegét, majd elmesélte, hogy legutoljára akkor volt rajta szemüveg,

mikor vizsgázni ment, hogy okosabbnak tűnjön.

A lényeges rész 3:50-től jön. Ekkor ugyanis megtudhatjuk, hogy Rubint Rékát kirázza a hideg attól, hogy lányáról egy lovas képet lát és megfejti a gyerekek lovaglásának titkát:

Azt beszéltük a Norbival, hogy egy több száz kilós állatot egy ilyen pici gyerek a fizikumával nem tudja irányítani. A lelkével, a szeretetével irányítja.

Ha eddig ön lovagolt, és vezényszavakat használt, akkor rosszul csinálja. Vagy csak sima hobbilovas, aki ráhagyja a lóra, merre megy. Díjugratáshoz viszont nem árt néhány vezérszó a szereteten kívül. De ezt valószínűleg Schoberték egyébként tényleg ügyes lánya is tudja.