Bíró Icára annyira rászakadt a devizahitele, hogy kínjában az Országházba is elment imádkozni. A fitneszszakértő-modell nem a KDNP-frakcióhoz csatlakozott, levizitelt a Szent Koronánál, és nagyon reméli, hogy ettől minden jobbra fordul, mert az ima ereje segíteni fog.

Minderről a Mokkában nyilatkozott Demcsák Zsuzsának és Váczi Gergőnek, előbbi arckifejezései pedig annyira szépen árulkodtak érzéseiről, hogy kiragadjuk a legjobbakat. Ez például rögtön a beszélgetés elején történt.

Itt pedig azt nézhetik meg, mit szólt ahhoz, hogy Bíró közölte, nem tudott az árfolyamkockázatról, mert nem volt megnevezve a szerződésekben. Ja, de.

Ezt a kis kellemetlenséget Bíró azzal hidalta át, hogy de ekkora kockázatról azért nem volt szó. Itt már egészen indulatosan beszélt, ami alighanem Demcsákból is erős érzelmeket váltott ki, ám ő ezt metakommunikatíve vezette le inkább.

Ezek után Bíró Ica kitért arra, hogy az emberek annyira megszenvedték mindezt, hogy szerinte már igazából kamatnak sem kellene lennie a hiteleiken. „Itt egy nép pusztulásáról van szó” – mondta még. Arról is beszélt, hogy a devizahiteleseknek akár egy békés demonstrációval is hallatni kell a hangjukat. Itt Demcsák próbálta egy kicsit tagolni a beszélgetést. Hiába.

A beszélgetés negyedik percénél aztán tényleg eltört valami, bár itt még egészen istenes a helyzet - csak aztán jön az ima ereje.

Bíró ezek után arról beszélt, hogy hisz a szavak teremtő erejében, illetve össze kell állni, mert akkor az energiák nemcsak összeadódnak, hanem köbgyökre emelkednek. Ezek után Bíró Ica imára hívja at országot, mert az imának van ereje, és majdnem lekeverik, de inkább mégse. Demcsák nem örül.

Erre reagálva Bíró közölte, hogy jó, a bankok kapják meg a kamatjukat, de ne kelljen már többet fizetni, mint amennyi pénzt kaptak. És a bankok ne akarjanak megtollasodni a magyar népen. Az is kiderült, hogy Z. Kárpát Dániel jobbikos képviselő hívta be egyeztetni. De a végszó mindent visz.

A csodálatos beszélgetést teljes terjedelmében itt tekintheti meg.