A Bors utánajárt annak, miért nem adott interjút Éden Gábor és Éden Nóra, az a két Éden Hoteles szereplő, akik az erőszak-botrány érintettjei. A kiesőkkel a csatorna készít egy riportot, amit az Aktívban adnak le, de a TV2 ezt is lefújta. A TV2 sajtóosztálya azt nyilatkozta, nem lett volna szerencsés több szereplési lehetőséget adni Éden Gábornak.

„A csatorna úgy döntött, a vizsgálat ideje alatt és később sem adja le a Nórával készült interjút, amely általánosságban, az ügyet még csak nem is érintve foglalkozik az Éden Hotellel. Tekintettel a történtekre, úgy éreztük, nem lett volna szerencsés még több szereplési lehetőséget adni Gábornak" - közölte a TV2 a lappal.

A belső vizsgálat lezárult az erőszak-ügyben, az Éden Hotel párválasztós játékban Éden Gábor bepróbálkozott Éden Nórinál, a lány folyamatosan nemet mondott, Éden Gábor például a lány lábait is megpróbálta szétfeszíteni. A jelenetet leadta a csatorna, először azt közölték, nem volt szó erőszakról, ezt később Éden Nóri is elmondta többieknek vacsora közben, holott előtte még sírt amiatt, ami vele történt. A TV2 végül belső vizsgálatot indított, az ügy odáig fajult, hogy a Vodafone, a csatorna egyik hirdetőpartnere közleményben közölte, hogy felfüggeszti a hirdetéseket.

A TV2 a Borsnak azt is elmondta, hogy nem a Vodafone nyomására indítottak vizsgálatot. „Nincs változás a költéseket illetően. Fontos azonban elmondanunk, hogy nem azért indítottunk belső vizsgálatot és kértünk bocsánatot, mert azt egy hirdetőnk szóvá tette."