Két fajta ember létezik: van, aki szeretne Leonardo DiCaprio lenni, és van, aki járni szeretne vele. Ennyi, más lehetőség egyszerűen nincs. A színész Cannes-ban pontosan azt csinálja, amit szokott:

napozik a jachtján, teljesen leszarja a bulikban a dress code-ot és csajozik. 

A lényeg, hogy tudat alatt vagy nem, de minden ember DiCaprio akar lenni, mert az jó. 

Jacht, nők, naptej

A színész éppen egy szégyentelenül nagy és drága jachton napozott. Most nincs olyan képünk róla, mint tavaly. Akkor az imádott aputestével merengett az élet értelmén. Van is min, mert neki nagyon jó. (A képre kattintva még több jachtos-nős DiCapriót talál.)

Annyira jó, hogy most a kockásra gyúrt Juliette Lewis csatlakozott hozzá. Nem kell rögtön kombinálni. Aki a második opcióra – vagyis a színésszel való kapcsolatra vágyik –, nyugodjon meg, Lewis-szal úgy 22 éve ismerik egymást, együtt játszottak a Gilbert Grape-ben. Szóval ez csak egy baráti napozás volt.

Most ugye azon gondolkozik, hogy mi a jó tökömnek egy ekkora yacht, napozni egy matracon is lehet.

Ezt viszont nem: 

#YachtLife pt 2 #FriendsWithBigToys #Cannes2015 #what #blissing #StopIt #SunWorship #NeverGoinHome

A video posted by Juliette Lewis (@juliettelewis) on

Hol nem szarja le Leonardo DiCaprio, hogy van-e dress code

Neki aztán ne mondja senki, hogy öltönyben és nyakkendőben izzadjon át egy estét! Cannes-ban pont összefutott Bradley Cooper új nőjével Irina Shaykkal, hát buliztak egyet. A múltkori szettjéhez hasonlóan nézett ki. A nők meg körülrajongták. Jééé, hogy mik vannak. 

Pénz nem számít, Paris Hilton meg mehet haza táska nélkül

Cannes-ban lehet pénzt költeni, és még több pénzt költeni. DiCaprio az utóbbit szereti. Egy jótékonysági árverésen egy Chanel táskát szerzett meg Paris Hilton elől. A táska 2,7 millió forintot ért, de a People nem írja, hogy végül mennyiért ütötték le. Mondjuk tök mindegy, undorítóan drága volt, és kész. De a legjobb az egészben, hogy nem magának vette a táskát, hanem a Vogue szerint az anyukájának adta. 

Ha eddig nem akart DiCaprio lenni, mostantól akarjon, mert DiCapriónak lenni jó!