Van az Instagramon néhány figura, akik amennyire gazdagok, annyira ellenszenvesek, annak köszönhetően, hogy gyakorlatilag folyamatosan arról posztolgatnak képeket, hogy mennyire macsók és mennyire gazdagok. Itthon a legtöbbet Dan Bilzerian neve forgott a legtöbbet ebből a félbűnözőkből álló világból, ahol a sikert a kilógó női seggekben és az ágyra szórt százdollárosokban mérik, köszönhetően annak, hogy Zimány Linda a legutóbbi amerikai útján beállt azok közé a csajok közé, akik vígan tárgyiasítják magukat a milliárdos óvódás oldalán.

A napokban viszont két másik figura neve is elkezdett pörögni, ugyanis tahósági versenyt rendeztek, és egymást túllicitálva próbálják bebizonyítani a világnak, hogy melyikük a nagyobb szexista macsó.

Az egész azzal kezdődött, hogy az ausztrál Travers Beynon, aki csak The Candymanként hivatkozik magára, május 21-én posztolt egy képet arról, ahogy a négykézláb mászó feleségét és volt barátnőjét a bikinifelsőjüknél fogva vezeti az autójához, mint két kutyát.

A kép hatalmas felháborodást okozott, Beynon le is szedte, majd felrakott egy másikat, amin a nők a földön fekszenek, és azt írta a kép mellé, hogy elszakadt a póráz.

Így is elég ideig volt viszont fent ahhoz, hogy egy hozzá hasonló amerikai, Tony Toutouni kikezdje a kép miatt, és elkezdjenek egymásra licitálni parasztságban.

Toutouni egy olyan fotóval válaszolt, amin három bikinis nőt vezet szintén pórázon a saját magángépéhez.

A photo posted by Tony Toutouni (@lunatic_living) on

De nemcsak képpel, szöveggel is beszólt neki. „Miközben valami 90-es évekbeli kamu Versacét hordó Willy Wonka lealacsonyítja a saját feleségét azzal, hogy pórázon vezeti, addig én találtam néhány ausztrál kurvát Helensvale-ből, akiknek sokkal jobban áll a póráz” – írta.

Erre Beynon ezzel a lenti fotóval válaszolt, amin még több nő van, mint Toutouni előző képén, póráz is van rajta, amit most kivételesen nem ő, hanem a felesége tart, és még a kép szélén látható autó csomagtartójába is jutott egy megbilincselt bikinis csaj.

A beszólás itt sem maradhatott el. Beynon rendszeresen hasonlítja magát A szürke 50 árnyalatának főszereplőjéhez, de a saját esetében a fekete 1000 árnyalatáról szokott beszélni. „Christian Grey nem valódi, de én az vagyok. Travers Beynon, a fekete 1000 árnyalata. Ha én pórázt rakok egy nőre, akkor ő szexinek érzi magát, te viszont degradálod vele őket... Ezért nem mutatják a tieid az arcukat. Amit az ausztrál nőkről írtál, sokkal többet mond el rólad, mint róluk. Nem fogom a stílusomat egy olyan alak miatt feláldozni, akinek jól láthatóan egyáltalán nincs stílusa” – válaszolta a másik milliárdos.

A csata egyelőre idáig tartott, de nézzünk még meg egy-egy képet a két férfi átlagos hétköznapjairól, hogy milyen képeket posztolgatnak, ha éppen nem egymással tartanak tahósági versenyt!

Toutouni például ezzel a lenti képpel ünnepelte az emlékezet napját, azt a nemzeti ünnepet, amikor az USA-ban az ország háborúiban meghalt katonáira emlékeznek.

Beynon ezt a képet a nagy pórázbotrány és az egymásnak üzengetés előtt posztolta, csak simán annyit írt oda hozzá, hogy Burger King.

Az emberben felmerül a kérdés, hogy honnan van pénzük efféle rongyrázásra. Ahogy Dan Bilzerian esetében sem tudni pontosan – róla azt írják, hogy pókermilliomos, de igazából előbb volt milliomos, és csak utána kezdett nagy pénzekben pókerezni , úgy Toutouni és Beynon esetében sem teljesen világos, honnan a nagy vagyon. A most 42 éves Toutouniról annyit tudni, hogy már 19 éves korában beszállt a hollywoodi night club bizniszbe, amikor megvette az első ilyen helyét, azóta vásárolt és eladott több vendéglőt, night clubot, foglalkozott autókereskedéssel is.

Trevors Beynon esetében kicsit egyértelműbb a helyzet. A karrierjét ausztrálfoci-játékosként kezdte, majd a visszavonulása után megörökölte a Free Choice Tobacconist nevű céget, ami egész Ausztráliában üzemeltet trafikokat. Most már csak egy dolog van hátra, el kellene dönteni, hogy melyikük a nagyobb tahó.

Ki a nagyobb tahó?