A Való Világ rajongóinak mindenkori szomorúsága, hogy az egyes szériák után bizonyos szereplőkről varázsütésszerűen nem hallani semmit. Nekik most jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis a VV7 egyik szerelmespárjával, az ún. hatolás művészetének mestereivel találkoztunk teljesen véletlenül a Hooters szépségversenyén, és kapva kaptunk az alkalmon egy kis beszélgetésre.

Nyugodjon meg, ha a cím olvasása óta a vérnyomása az egekben van, nem maradt le semmiről, Edinának és Lacinak még nincsenek gyerekeik, de úgy tűnik, a jövőben minden bizonnyal lesznek. „Ez a kapcsolat olyan szinten még erősebb lett, hogy azok a súlyos szavak, amiket egymásnak ígértünk bent, kint megnyerést nyertek” – szögezte le Laci a Velvetnek nyelvtanilag kicsit bizonytalanul, de érzelmeiben tökéletesen biztosan. „Hiába vagyunk 23 és 24 évesek, mi nem tervezünk úgy, hogy valaha is szét fogunk menni.″ 

Rögtön megosztották velünk boldogságuk néhány meghitt részletét: „A családom, ők imádják Edinát. Amikor Edina fölkel, megkérdezik reggel, hogy mit kér ebédre. Imádják őt, és imádják azt, hogy mennyire szeret enni. Én is imádom az ő anyukáját, azt, ahogy megkérdezi, mit eszünk, hogy vagyunk, mi kell.” 

A közös életük nem csak egymás imádásában és az egymásnál való kajálásban merül ki, rengeteg tervük van, például az Edina által örökölt házzal is, amit a Való Világ főnyereményéből tervezett felújítani, csak hát ugye nem nyerte meg a játékot. „Jelenleg úgy van, ahogy kaptam. Azon vagyok, hogy kimenjek külföldre, hogy pénzt keressek, és abból szeretném egy kicsit befejezni, mert ez az álmom, ebben támogat anyu is, Laci is. Ezeken a dolgokon vagyunk most. Én jelenleg bébiszitterként szeretnék elhelyezkedni, vagy valami ilyesmi, mert nagyon szeretem a gyerekeket” – mesélte Edina. „– És nagyon jól is bánik velük! Múltkor az unokahúgoméknál voltunk, imádták őt!" – vágott közbe Laci.

A téma kapcsán került elő a közös gyerekek terve is: „Szóba van hozva, és tudod, mi a legnagyobb furfang az egészben? Hogy ugyanazt az időpontot néztük ki, 3-4 év múlva. Egy idilli családi képet elterveztünk, ha Isten és a karrierünk is úgy akarja, egy családi házban, mindenképpen együtt. Azt az egzisztenciát szeretnénk megteremteni, hogy egy vagy kettő gyereket jól lehessen látni, nem szeretnénk semmilyen hiányban szenvedtetni őket. Illetve mindenképpen szeretnénk énekelni és sportolni járatni őket.”

Szerencsére a tervezett gyerekek nevei is megvannak már: ha lányuk lesz, akkor őt Adriennek, Evelinnek vagy – ez Laci személyes kedvence –Mercédesznek fogják hívni, ha fiuk, akkor pedig László, Rómeó vagy Ádám lesz. Edina lányt szeretne, Lacinak viszont (!CUKISÁG ALERT!) csak az a lényeg, hogy egészséges legyen és Edinától legyen.

Nincs félretéve Edina zenei karrierjének terve sem, de nem akarnak úgy járni, mint volt villatársuk, a meggondolatlan Dennis, pedig Lacinak még Mr Busta(!!) is jó barátja, aki segíthetne Edinának. Edina pop vagy rap műfajban szeretne saját számokat, amik akárhogyan is sikerülnek, csak jobbak lehetnek, mint ősellenségük, Zsuzsa szörnyű mulatós popja. Edináék mondjuk sem Dennissel, sem Zsuzsával, sőt, Danin és Ádámon (vajon ki emlékszik még Ádámra?) kívül senkivel sem tartják a kapcsolatot a villából a csúnya kibeszélések és egyéb ordenáré dolgok miatt. Ezt meg tudjuk érteni, emlékezzünk csak vissza erreerre vagy erre. Nem mintha Laciék nem tettek volna ki magukért, persze.

Mi ugyanolyan szerény emberek maradtunk, mint te vagy a következő ember. Ugyanúgy lemegyünk a boltba megvenni a kiló kenyeret, krumplit, hagymát, tejet. 

– foglalták össze közös életük lényegét búcsúzóul, mi pedig legszívesebben belekarcoltuk volna a következő fába, hogy <3 Laci + Edina <3.

Kommentálná? A Facebookon tegye!