Gigászi műmellei buktatták le a nőnek öltözött kukkolót

2015.05.30. 14:38

A kínai Tengcsuban (Tengzhou) nemrég letartóztattak egy Csang (Zhang) nevű férfit, aki egy ideje nőnek öltözve rótta a város utcáit, valamint belopódzott női mosdókba is, hogy meglesse az ott lévő nőket – írja a Daily Mail.

Csangról egy rakás kép is készült már a letartóztatását megelőző hetekben, ugyanis az álcája sok mindenre jó volt, de arra semmiképpen sem, hogy Csang feltűnésmentesen tudjon kukkolni.

Valamiért úgy gondolta, hogy ha gigászi műmelleket rak fel magának, és élénk színű ruhákba bújik, akkor talán kevésbé veszik észre, mintha csak simán férfiként besétálna egy női mosdóba. Amikor egy könyvtár mosdójánál letartóztatták, akkor például a gigászi műmellen felül pink kardigán, világos miniszoknya és piros harisnya volt rajta. Nem azok a tipikus városi rejtőszínek.

Kínában nem számít különösnek, ha valaki orvosi maszkkal takarja el az arcát, tehát Csang is így tett, hogy ne látszódjon a fején: férfi. A rendőrök viszont azt mondták, mindezek ellenére Csang még így is teljesen egyértelműen férfinek tűnt.

A Daily Mail arról ír, hogy Kínában az utóbbi néhány évben egyre nagyobb problémát okoznak a kukkolók. Különösen a nyilvános vécékben, ezért szürreális módon azt tanácsolják a hatóságok a nőknek, hogy ne járjanak nyilvános vécékbe.

Ráadásul olyan pletykák terjednek, hogy az elmúlt években nagyon felpörögtek a feketepiacos rejtettkamera-eladások is. Tavaly januárban a Hsziamen (Xiamen) Egyetemen ötven nőről készült kép, egy mosdóban elrejtett kamerával. Szintén tavaly történt, hogy Hong Kong-i nők egy csoportja arról tett panaszt, hogy kukkolók lámpaburákba és füstérzékelőkbe rejtettek el kamerákat, hogy meglessék őket.