Cynthia Dictator nem igazán gondolkodik abban, hogy Berki Krisztiánnal vezet műsort az Éden Éjjel után, úgy tűnik, egymás agyára mentek az elmúlt hónapokban. Azért azt a lehetőséget se felejtsük el, hogy lehet, hogy mindez csak ügyes marketing trükk. Elvégre is onnan indult kettejük barátsága, hogy Dictator szerint Berki férfiideál.

„Igazából kipróbálnám Krisztián nélkül a műsorvezetést. Nagyon más emberek vagyunk, más az érdeklődésünk. Azt gondolom, sok esetben nem intelligens a humora. Ajtóstul ront a házba, és gyakran átlépi a határt.

Mondtam Pamelának, nem tudom kezelni Krisztiánt, mire azt a tanácsot kaptam, hogy igenis mondjam meg neki a magamét. De sajnos én nem tudok úgy visszaszólni, ahogy Pamela. Úgy érzem, Krisztián szemében én egy kislány vagyok, és ez nagyon zavarta őt. Sokszor meg is kaptam tőle: „olyan vagy még, mint egy gyerek, legyél már nő!” Jóban lettünk, Berkivel, de elsősorban munkatársak vagyunk, nem barátok. Krisztián egy ambiciózus és kitartó ember, ügyesen felépítette magát, és ezeket nagyon becsülöm benne. Sok sikert kívánok neki a továbbiakban" – mondta a Borsnak Cynthia Dictator.

A lap megkérdezte Berki Krisztiánt is, aki hozta a formáját, és beletolta az olvasókba az egóját.

„Ha még mindig azzal foglalkoznék, hogy ki mit gondol rólam, nem ott tartanék az éle­temben, ahol most tartok. Cin­thyának egyébként nem is lesz rá lehetősége, hogy újra együtt dolgozzon velem. Arról pedig, hogy én udvariatlan lennék, csak annyi hozzáfűznivalóm van: nem vagyok tapintatlan, csak kegyetlenül őszinte, és még ha ez so­kaknak fáj is, kitartok a véleményem mellett. Amúgy is szükségem van új ellenségekre, mert a régiek a rajongóimmá váltak!"