horoszkóp
MG 9317

Most ki akar negyedik gyereket, Rubint Réka vagy Schobert Norbert?

vlc
2015.06.02. 10:09

A Bors mai cikke szerint Rubint Réka szívesen szülne egy negyedik gyereket, de Schobert nagyon félti. A három császár után a negyedik nagyon kockázatos lehet, meg már olyan jó, hogy nagyon a gyerekek. Ez csak azért érdekes, mert Rubint a múltkor még egészen mást mondott a motiváló előadásán. Haladjunk sorban, akkor ezt mondta: 

Amikor kismama lettem Larával, azt mondta (Schobert), hogy akkor innentől kezdve maradj itthon. [...] Néha elvitt fellépni, akkor azzal, hogy "Jólvan Pistike, addig is megnyugszol..." és amikor látta, hogy már majdnem merek szólni, akkor elkezdte nekem mondani, hogy "Szüljél nekem még egy kisbabát." Mondtam neki, hogy nem! Végre már ezek nagyok, nem kell pelenkáznom, most megpróbálok önmagam lenni.

Ezzel szemben, most fordult minden. Schobert örül, hogy felnőttek a gyerekek: 

A gyerekeink a legféltettebb kincseink. Rékát az életemnél is jobban szeretem, nagyon félteném egy újabb terhességnél, szülésnél. A negyedik császármetszés már komoly veszélyekkel járhat. Annyira kerek és csodás az életünk most, nem biztos, hogy változtatnék rajta. A gyerekekkel már élményekkel teli programokat tudunk csinálni. Norbikával teniszezünk, Larát pedig a lovasversenyen elnézve földöntúli boldogság fogott el. [...] Kicsit megijeszt a dolog, hogy újra kisbabát vállaljunk. Persze, soha ne mondd, hogy soha!

Most Rubint Réka szeretne jobban babát, azt mondta a Borsnak, hogy babillat már nagyon hiányzik neki. 

Akkor most mi van? Ki akar gyereket?