Április végén választotta meg az FHM a világ legjobb nőjét. Szerintük Michelle Keegan az, akit most azzal támadnak, hogy túl vékony és tuti, hogy anorexiás – írja a Mirror. Keegan az Instagramra töltött fel egy bikinis képet, amit annyian kikezdtek, hogy végül le is törölte (itt azért még elérheti). Éppen nászúton volt, és pont arról írt, hogy mennyire nem hisz a diétában, ő igenis sokat eszik. Vagy nem hittek neki, ami amúgy elég jogos, mert nem a napi három hamburgertől ilyen a teste, vagy csak úgy jól esett valakibe belekötni. 

De nézzük pontosan, mitől akadt ki az őrjöngő tömeg: 

Személy szerint nem hiszek a diétában (megpróbálok háromszor edzeni egy héten), és úgy gondolom, hogy mindenből mértékkel kell enni. [...] Szóval ha azt mondjátok, hogy 'menj és egyél egy hamburgert', higgyétek el, megteszem. Amúgy ezen hétvégén három is megvolt, úgyhogy köszi, de jól vagyok. 

Nagyon, de nagyon rosszul esett neki, hogy túl vékonynak tartják, Keegan szerint ez legalább olyan bántó, mintha lekövéreznék. Ez a test sokak szerint már túl vékony: 

Igazából nem egyértelmű, hogy miért csesztetik, ha azt mondja, nem koplal, csak jó az anyagcseréje, hát legyen. Minden második nő ezért imádkozik esténként, hogy ne nőjenek hurkák a hamburgertől. 

Van valami baj Keegan testével?