Ez most egy olyan cikk lesz, amiben olyan problémákról olvashat, amik szerencsére soha nem fogják érinteni. Ha meg igen, jól fog jönni pár tanács, hogyan kell minél több pénzt kiszedni a exférjből. Ekaterina Fields, leánykori nevén Yekaterina Vladimirovna Parfenova éppen most rántott le Mr. Fieldről úgy másfél milliárdot.

Akkora mosollyal lépett ki a bíróságról, mintha most tudta volna meg, hogy soha többé nem kell a kisujját se mozdítania a luxusért. És tényleg. 

Ekaterina (Fields) Parfenova

1990. volt az ő éve, Szöulban ő lett a Miss Universe University. Előtte meg gyerekszínésznként próbálkozott, de inkább a férjeiről híres. Orosz származású, három nyelven is beszél, de dolgozni sajnos nem tud, Krónikus fáradtság szindrómában szenved. Ezért inkább perel. 

Mrs. Fields 4 év alatt perelte el a másfél milliárdos vagyont (a hatalmas mosolyról a Daily Mailen talál képeket). Összesen 9 évig voltak házasok, a kenyérkereső Richard Fields ügyvéd volt, laza 1 millió fontot (kb. 423 millió forint) keresett meg egy évben, a teljes vagyonuk úgy 6 millió font volt, azaz 2 és félmilliárd forint. De csak volt, Ekaterina Fields több mint a felét lenyúlta, egy 27 millió forintot érő zongorán kívül, a bíróság is kiröhögte, amikor át akarta szállíttatni az exférje New York-i lakásából Londonba. 

Évi 320 ezer font, vagyis 135 és félmillió forint még jár a nőnek, de természetesen ez csak a legszükségesebb kiadásokat fedezi: nyaralás, smink, haj, rezsi, ja és a gyerekek taníttatása. Kettő is van nekik, anyuka neveli őket a pénzből egy londoni luxusingatlanban. 

Ekaterina Fields amúgy nem tartja magát hozományvadásznak, még akkor se, ha első férjétől 268 millióért vált el. A Daily Mailnek elmondta, hogy vár a harmadik férjére, már biztos a hármas számú is izgatott. Mr. Fields sem ül a babérjain, lassan újranősül, hatodszorra, 12,7 millió forintos gyémántgyűrűvel biztosította be magát. Hát, ez ilyen.

A sok pénz sok problémával jár, ne akarjon gazdag lenni!