Péntek este egy kerékpáros divatbemutató kezdte a hétvégét a Madách téren az InStyle Magyarország és a Cylcechic.hu szervezésében. A rendezvényen ott volt egy heti trendre való híresség is, ezért ezt a hetet most biciklis összeállítással zárjuk. Nézze meg alább, hogy ki milyen szerelésben érzi magát a legdivatosabbnak bringázás közben, izgi lesz!

Tóth Gabi

Rögtön egy nagyágyúval kezdjük, Tóth Gabi ugyanis a heti trendek olvasóinak nagy kedvence szokott lenni. Nem véletlenül szeretik őt önök ennyire, az énekesnő ritkán hagy kívánnivalót maga után: ezúttal is egy meglehetősen bevállalós felsőben jelent meg. Egy olyanban, ami tényleg pont arra jó, hogy a viselője a kormányra támaszkodva behajoljon benne. Mondjuk a szakadt farmer és főleg a csizma miatt inkább motoros, mint bringás stílusú ez a szett, de majd önök eldöntik, hogy ettől függetlenül nyerő-e. Egy csomó fotó van ám mindenkiről a képösszeállításban, klikkeljen tisztességesen, különben nem lát mindent!

Csobot Adél

Csobot Adél és Tóth Gabi az X-faktorban pont nem találkozott, mert Csobot Adél az azt megelőző évben lett harmadik, hogy Tóth Gabi zsűrizni kezdett volna, de most mind a ketten ott voltak ezen a bringás eseményben, ráadásul mindketten farmernadrágban. Csak éppen Csobot Adél egyáltalán nem motorosra fazonírozta magát, hanem világos-pasztell árnyalatokkal díszített virágos blézerben és lapos sarkú félcipőben volt egy fokkal elegánsabb annál, amit egy átlagos budapesti bringás csajtól megszoktunk.

Trokán Nóra

Jó, hogy a fekete mindenkinek jól áll, de Trokán Nórának sötét szeme és főleg gyönyörű haja miatt különösen jól. Kész csoda, hogy a színésznő kerékpárja nem fekete – hiszen a felsője, a nadrágja és a táskája az. Az egyetlen, ami nagyon kilóg az összeállításból, az a fehér-neonszínű sportcipő, amit már csak azért sem értünk, mert ez sem egy kifejezetten biciklizéshez való lábbeli, szóval ennyi erővel csomó minden egyebet is felvehetett volna.

D. Tóth Kriszta

D. Tóth Kriszta műsorvezető-(újság)író a jelek szerint bringázás közben is a szokásos derűs-elegáns formáját hozza, most pénteken azon belül egy kékes-zöldes összeállításban jött el a divateseményre. Ez a színes, bonyolult szabású, hasvillantósan rövid felső messze a legfeltűnőbben elegáns darab a mai összeállításból, a hozzávaló sötétkék alsó viszont inkább trendi, mint elegáns, viszont D. Tóth Kriszta a kerékpár mellé is bevállalja a tűsarkút. És sajna a biciklije meg különösen baromi jól néz ki a sok zölddel a kormányon, kár, hogy a díszítés erőteljesen meg van szponzorálva. De mondjuk ha egy szponzornak jó ízlése van, az már egy jó kezdet.

Orosz Barbara

Hiába, bevonulni tudni kell. Bevonulásból mindenképpen csillagos ötös jár Orosz Barbara műsorvezetőnek, aki nem maga tekert a vörös szőnyegen, hanem Lakatos Márkkal hozatta magát triciklin. Így aztán nem is kellett figyelnie a praktikumra, akár báli ruhában is jöhetett volna (illetve mégsem, hiszen egy csomó báli ruhában nemhogy biciklizni, még ülni sem lehet), de az öltözködést annyira azért mégse cifrázta: egy teljesen jó, egyszerű és nagyszerű kis fekete ruha van rajta, arany kiegészítőkkel és krémszínű szandállal.

Odett

Ki nézett ki a legjobban?

És a végére tartogattuk az est másik merész dekoltázsát, amit szintén egy énekesnőnek köszönhetünk: Odettnek. Odett az Instagramjára is kitett egy fotót erről az eseményről, azzal a felirattal, hogy a bringa sajna nem fért bele a képbe. Hát őszintén szólva vizuálisan mi is elsősorban a dekoltázsra koncentráltunk, de azért ha belelapoz a képösszeállítába, nálunk a kerékpárt is meg lehet nézni! Egy nőiesen visszafogott és világos színű darabról van szó, ami jó ellenpontja Odett szintén csupafekete összeállításának.

Illetve mégsem 100%-ig csupafekete ez az összeállítás, mert a jó vaskos nyaklánc csak kilóg a sorból, a bőr bokacsizmáról nem is beszélve. Trokán Nórához hasonlóan Odett is feltűrte a nadrágja szárát, vagy azért, nehogy bekapja a biciklilánc, vagy azért, mert ez menő kerékpáros szokássá vált mostanra, szükségességtől függetlenül. Ha végignézte a fotókat, kérjük, szavazzon! A heti trendben mindig a kedvencét kell kiválasztania a hat közül, ez most sincs másképp, mondja meg, ki volt a legszebb!

De természetesen a nem híres biciklismodelleket is lefotóztunk, őket ebben a lapozgatóban nézheti meg.