Majoros Péter Facebookjáról kiderült, a Spy (A kém) című 2015-ös filmben szerepelhettek volna Dundikával, de ők elutasították a felkérést. A posztban nem is ez az érdekes, mert hát biztosan voltak más magyar hírességek is, akik Zimány Lindával szemben nemet mondtak, hanem a Való világból szabadult Majka stílusa, ahogyan ezt az egészet előadta: 

"Azert az komoly ,h mikor itt forgott ez a film / A kém/ , minket is hívtak Hajnival szereplőnek , de mi köszöntük és nem éltünk a lehetőséggel . Valami miatt ugy éreztem nem szeretnék 2másodpercre (vagy annyira sem) feltűnni egy filmben . Erre azt gondoltam megvannak azok a színészek akiknek ez a munkájuk és mindig hívnak. És Jude Law-val se volt kedvem csókolózni részegen. ( mondjuk ebben Hajni lehet nem osztja a véleményem )*** Kevesen utasítják vissza Jason Stathamet ( Hajninak vele lett volna jelenete ) vagy bármilyen nagy amerikai produkciót . Én a képen látható jelenetben lettem volna Ganxsta Zoleeval. Ő nem tudom miert nem lett.. Szóval kurva menők vagyunk ,majd beleirom az önéletrajzomba.És a sztori vége az ,h elmentünk megnezni a filmet .. Nagyon nagyon vicces ... De tényleg .." - írta a műsorvezető a közösségi oldalon, amihez mi nem is fűznénk semmit, csak idézzük az egyik kommentelőt: 

"De menő csávó lett belőled istenkem!!! Mikor Ózdon laktal összehugyoztad volna magad h benne lehessel meg egy másodpercre is!!!! Ne felejtsd el honnan jöttél!!!! Ha a gizdasag fájna üvöltoznel!!!!!!"