Annak ellenére, hogy a hazai DJ-szakma korábban teljesen lealázta az ötödik Való világ egykori szereplőjét, Seherezádé nem adta fel, tanult, fejlesztette magát, plusz a dekoratív kinézetének köszönhetően mára milliókat keres.

Korábban a Clubbing9ine.com számolt be arról, hogy több ország lányait is megelőzve VV Seherezádé harmadik helyen végzett egy olyan listán, amiben a világ legszexibb női lemezlovasait szedték össze, most pedig az egyik legnagyobb férfi magazin is felfigyelt rá.  

„Hatalmas megtiszteltetés ,hogy az amerikai Playboy beválasztott a vilag 40 leg"hot" -abb Dj-i közé... Szóhoz sem jutok Thank U Playboy!" – írta VV, vagyis DJ Seherezádé a Facebookon

Az exvillalakó  nem egyedüli magyar lány ezen a listán: a galériát lapozgatva az expornós és korábban topless lemezlovas Niki Belucci képe is feltűnik olyan más nevek között, mint Paris Hilton és a szintén pornószakmából ismert Sasha Grey. A teljes listát az alábbi képre kattintva csekkolhatja. 

Érdekes dolog egyébként, hogy itthon egyik lány sem kapott soha elismerést, ezzel szemben a határon túl imádják őket, és rengeteg pénzt keresnek a DJ-szakmában. Seherezádé például 1200 euróért, vagyis körülbelül 360 ezer forintért két órán át zenél, de csak külföldön, és Niki Beluccit is alig látni Magyarországon

A nőket eleve bekategorizálják itt, valahogy nem tisztelik annyira a munkásságukat. 

Szakmai tudással kicsit lassabb előre lehet jutnia egy nőnek azért, mint ha felvesz egy szexi fellépőruhát és bohóckodik a színpadon. Amikor elkezdtem zenélni, akkor elrontottam, hogy topless DJ-ként kezdtem, hatalmas mínuszról indultam. Inkább hátrány lett, mert nem azért jöttek be az emberek a bulimba, mert egy nő diszkózik, hanem azt várták, hogy dobjam le a felsőmet. A zenére nem is figyeltek, hanem arra, hogy cicim van, pedig végül is a strandon is többet láttak volna. Ha most újrakezdhetném, nem így indítanám" – mesélte korábban a Velvetnek Belucci.