Bálint Antóniát a volt párja, F.-Sz. László jelenlegi partnere jelentette fel becsületsértés és rágalmazás miatt, egy a Facebookra posztolt mondat miatt. A bírónő szerint a 2013-ban posztolt, sérelmezett mondatból nem derült ki, hogy mikor tették ki pontosan, és hogy a felperesnek címezték-e. A két nő között egy másik per is volt már, akkor Bálint Antónia jelentette fel F-Sz. László jelenlegi párját magántitok megsértése miatt. Egyébként a két nő évek óta csinálja ezt, egészen parádésan, még 2012-ben karácsonyi ajándékként azt kapta Bálint Antónia, hogy utódja megszüntette a pert. 

„Boldog vagyok, remélem, hogy most már lassan véget ér ez a hercehurca. Nem vagyok ugyanis a pereskedés híve. A lényeg, hogy felmentettek. Nem követtem el becsületsértést, nem követtem el rágalmazást, és ez most be is bizonyosodott. Régebben nagyon megviseltek ezek a dolgok, de mostanra megerősítettem magamat. Már több bírósági tárgyaláson is bebizonyosodott, hogy igazat mondok. Azt persze remélem, hogy a jövőben már nem kell ennyit bíróságra járnom, mert természetesen lenne jobb dolgom is" – mondta Bálint Antónia a Blikknek. A lap megkérdezte a másik felet is az ítéletről:

„Mindössze annyin múlt ez a mostani ítélet, hogy nem dátummal volt a papíron a komment, ami bizonyította az amúgy a bírónő szerint is elkövetett rágalmazást és a becsületsértést. Az ítélet ellen fellebbeztem, s mivel másodfokon már nincs lehetőség új bizonyíték leadására, így mellékelem ugyanezt, de már dátummal" – mondta F.-Sz. László jelenleg partnere. Tehát az ügynek még lesz folytatása.

És hogy addig se unatkozzunk, Bálint Antónia Sarka Katával is cicaharcban van, szintén a Facebookon zajlik az elmebajnokság: Sarka szerint Bálint Antónia feketemágiával ártana a Hajdú családnak. Ebből is kinéz egy per.