A mai Blikkből és Borsból szedtük össze egybe a mai újságok legszürreálisabb híreit, hogy önök se maradjanak le róla, hiszen ki ne szeretné azzal kezdeni az esti bulit, vagy a grillezést, hogy 

Azt hallottátok, hogy...

  • a japán lányok egy izmos gorillába szerelmesek? - A Bors azt írja, hogy a Higasijama állatkertben van egy gorilla, aminek a nyugalmat árasztó tekintete, izmos teste és természetes viselkedése megbabonázza a japán tinilányokat. Az állatkert igazgatója szerint sokat nőtt a bevételük, mióta felfedezték maguknak Sabanit a tinilányok. Ezt a Borsban olvastuk.
  • Domony erdős részén egy férfi hársfavirágot akart gyűjteni, de fennakadt egy ágon és a tűzoltóknak kellett lehozni. Erről mindkét újság ír,  de nem derült ki, hogy végül mennyi hársfavirág gyűlt össze. Pedig a Borsba kétszer is bekerült ez a fontos esemény.
  • Tavaly októberben elesett egy nő a Lidlben és eltört a lába. Először 17, majd 9 milliós kártérítést kér, de az üzlet szerint ez sok, ők legfeljebb 4 milliót adnának.
  • Halat mentett Zsombor a Tescoban. A kisfiú meglátott úszkálni egy olyan kis halat, amit nem tudtak volna eladni, ezért levelet írt az áruháznak, akik -mivel úgysem tudták volna eladni - nekiadták Zsozsót. Merthogy azóta ez lett a neve az 5 centis ezüst kárásznak.
  • Ismét horgászható a Tisza középső szakaszán a Kecsege! A Blikkben ez a cikk azt a címet kapta, hogy Kecsegével kecsegtetnek, szóval ön is valami hasonlóval vezesse fel a barátainak. 
  • Szipi kutya is fesztiválozik Tatán. Tavaly találták Szipi kutyát a fesztiválon, aztán kiderült, hogy a kutya 8 hónapnyi kóborlás után került elő. Gazdája jelentkezett a palotapincsi-terrier keverékért, idén pedig már együtt néznek ki a buliba.