Már több mint két hete tartja lázban az országot a kérdés, hogy vajon tényleg küldött-e rontást Sarka Katára és családjára az egykori szépségkirálynő, mostanában üzletasszony-politikus-celeb Bálint Antónia? Nagyon úgy tűnik, hogy ezt csak a bíróságon fogjuk megtudni, ugyanis Bálint Antónia annyira tagadja ezt a rontásos-jósos-fekete mágusos vonalat, hogy feljelentette a legutóbb éppen fitneszmodellként produkáló Sarkát rágalmazás miatt. Állítása szerint eleve nem is jár soha jóshoz, bár a Bors épp nemrég talált egy képet, amin jósnál ül, illetve találtak egy látót is, aki szerint rendszeresen segít az ország Toncsijának ebben-abban. Mindenesetre nem hagyott minket aludni a gondolat, hogy mégis mit jelent az, ha valaki rontást rak valakire, úgyhogy megkérdeztünk két igazi szakértőt arról, hogy ha esetleg Bálint tényleg megtette volna ezt, akkor mivel kell szembenéznia Sarka Kata egész családjának. Nem lennénk a helyükben, az biztos!

„Tényleg vannak jósok, akik csinálnak rontást, de egy igazi jós senkire nem tesz rá ilyet. Sokan pénzszerzésre használják már a rontás levételét is, akár többmillió forintot is elkérhetnek érte" – mondta a Velvetnek Gazsi Gizella jósnő, aki teljesen helytelennek tartja amúgy, ha bárki is visszaél a hatalmával. Na de honnan tudhatja meg Sarka Kata, hogy Bálint Antónia vagy bárki tényleg rontást küldött rá? „Onnan vesszük észre, hogy nehezebben megy az életünk, és amikor ott vagyunk a célnál, akkor valami rosszul alakul. Viszont ha valakire egyszer teszünk átkot, akkor kilencszer száll vissza arra, aki rátette. Ilyenkor mindkettőről le kell venni, és többé nem átkozódhatnak. Ha Bálint Antónia tényleg rontást küldött, akkor azzal a saját életét is tönkre teheti” – avatott be minket az átkozódás hátterébe.

Szegedi Erika, hazánk többszörös főboszorkánya is megerősítette, hogy diagnosztizálható egy rontás, és sajnos elég elterjedt is. „Sokszor az orvosok sem találják, hogy mi valakinek a baja, ilyenkor ők is más módszerrel próbálják megtalálni. Ettől meg lehet szabadulni, nálam 15 000 forint a diagnosztozálás, levételnél viszont arról van szó, hogy mennyire súlyos. Ha nagyon, akkor akár lehet három alkalommal is húszezer forint. Sokakról vettem már le ilyet. Én a fehér mágia nagyasszonyaként nem foglalkozom rátétellel, szentelt vízzel és gyertyával dolgozom, de tudok olyanról Szegeden, hogy húszmillió forintot kértek el egy rontásért. Igaz, azért bíróság elé is került” – mondta a főboszorkány.

Innentől tényleg csak az a kérdés, hogy mivel tudhatjuk meg, hogy kell-e félnie Sarka Katáéknak. Nagy szerencse, hogy Gazsi Gizella és Szegedi Erika is segíthet ebben, ha esetleg a magyar jogrendszer csődöt mondana. „Ingával és arcelemzéssel meg lehet kérdezni, hogy ki tette és hogy tette. Az kell, hogy ők eljöjjenek, és személyesen le tudjam ellenőrizni” – mondta Gazsi. Szegedi kifejezetten ajánlotta a segítségét, akár a bíróságnak is. „Ahhoz, hogy a bíróságon is be legyen bizonyítva a tényállás, abban szívesen segítek. Akár nyilvánosan is diagnosztizálhatok, ehhez kell venni friss nyers tojást, kell egy fénykép az illetőről, akiről azt gondoljuk, hogy rátett átkot, és ha a feltört két tojás elszíneződik és elválik egymástól, akkor meg lehet állapítani” – vázolta fel a lehetőségeket Szegedi, hozzátéve, hogy akár Bálint Antónia is viheti a tojásokat, ha azt hinné, hogy előzőleg valaki beléjük keverne valamit.

Félünk tőle, hogy a tárgyalás sajnos nem lesz ilyen szórakoztató, mindenesetre Sarka Katának csak két tojásra és egy saját jósnőre van szüksége hozzá, hogy végre kiderüljön, mi állhat ennek a szövevényes ügynek a hátterében.