Ezt ő maga mondta egy vidéki koncertje után. A Bors hozta le a tragikus történetet, Zalatnay hét számig bírta, aztán inkább elhagyta a színpadot. Sírt is. Az énekesnő a hangosítást, Golop poolgármestere meg inkább az énekesnőt okolta. Zalatnay Sarolta szerint a technika olyan botrányos volt, hogy inkább nem asszisztált a béna szervezéshez.

A technika ellenére elénekeltem hét számot. Volt, hogy a zene ment el. Lehet, valaki véletlenül kihúzott egy kábelt. [...] Láttam a polgármestert is, ő is oda-odaszaladt a pulthoz, nem igaz, hogy őket nem zavarta ez. Majd visszamentem és elénekeltem a Mindig kell egy barátot, de ekkor már bőgve jöttem le a színpadról.

A polgármester szerint nem volt ekkora a baj, már Aradszky Lászlónak és MC Hawernak is hangosítottak, Bunyós Pityuról nem is beszélve, nekik nem volt problémájuk. Bezzeg Zalatnaynak. 

Hogy elment a hangosítás? Az tényleg a mi hibánk, de ha valaki akar vagy tud énekelni, akkor ez nem zavarja. Amikor az első számot elénekelte hamisan, ordítva, falsul, akkor volt olyan ember, aki elmenekült. 

– mondta a polgálmester. Hát ennyi történt a golopi koncerten.