Eddig nem került sor gyanúsítotti kihallgatásra Rékasi Károly múlt héti keddi balesetének kapcsán, a rendőrség ismeretlen tettessel szemben nyomoz – tudta meg a Velvet a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól.

Mint ismert, Rékasi Károly június 30-án a XXII. kerületi Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében szenvedett súlyos balesetet. A színész felfelé haladt a Háros utcában, de valószínűleg már túl későn vette észre, hogy az előtte haladó autó egy bal kanyarral be akar fordulni a Gyöngyszem utcába, ezért nekiment a hátuljának. Rékasi Károly métereket repült a motorról, és alaposan összetörte magát: fejsérülést, illetve boka-, medence-és combcsonttörést szenvedett. A rendőrség az ügyben közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást.

„A baleset körülményeinek teljes körű tisztázása a nyomozás feladata. Az ügyben gyanúsítotti kihallgatásra nem került sor. Tekintettel a folyamatban lévő nyomozás érdekeire bővebb felvilágosítást az ügyben nem áll módunkban adni.” – közölte a Velvet kérdésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Tehát továbbra sem tudni, hogy ki hibázhatott a balesetnél.