A San Diego-i Comic Con a képregényrajongók legnagyobb konferenciájának indult, de amióta a mozifilmekben is szinte csak képregényfigurák vannak, sőt, most már egész sok tévésorozatban is, azóta a Comic Cont elárasztották a hollywoodi sztárok, meg persze a jónők is. Mivel ez a vasárnap se múlhat el heti trend nélkül, ebben az összeállításban hatot mutatunk a Comic Con legcsinosabb női közül. Ön szerint ki volt a legszebb?

Jennifer Lawrence

Az Éhezők viadala ugyan nem egy képregény, de azért a filmet nagyon promózzák mindig a Comic Conon, főleg mivel az évek óta ügyeletes Tökéletes Nőnek tartott Jennifer Lawrence mindig hatalmas tömeget vonz. Nem csoda, ezen az eseményen is remekül nézett ki, ráadásul ezzel a fekete, derékban kivágott ruhával pontosan eltalálta az arany középutat. Szexi is, de nem túlságosan, elegáns is, de azért nem dívásan, a kibontott hajjal nőies is meg vagány is egyszerre. Kattintson a képre és nézze meg őt jobban!

Heather Graham

A Twin Peaks második évadának második felében Heather Graham a sorozat egyik kulcsfigurájává vált, mint Cooper ügynök szerelme. Vajon ő is vissza fog most térni, amikor folytatódik a Twin Peaks? Reméljük, hogy igen, mert Graham szemlátomást remek formában van. Ő 45 évesen nem törődik már az arany középúttal, hanem egy konkrétan seggvillantós, dívásan csillámló ruhában ment el erre az eseményre, mert miért ne. Úgyse felejtette el senki, hogy ő játszotta Rollergirlt, a pornósztárt a Boogie Nightsban.

Laura Vandervoort

Vagy öt éve írom hétről hétre a heti trendet, de csak most, amikor Laura Vandervoort fotóit megláttam, most esett le, hogy minden rendes heti trendbe kéne egy kis szőke nő, kis fekete ruhában. Természetesen fogalmam nincs, hogy ki ez a Laura Vandervoort, de a Wikipédia azt mondja, hogy ha néztem volna például a Smallville-t, akkor tudnám. Hát én most arról fogom megjegyezni őt, hogy mennyire jól áll neki ez az egyszerű, de nagyszerű szett, szexi, elegáns, menő, és akkor sem olvad bele a háttérbe, ha a háttér véletlenül pont ugyanolyan fekete, mint a ruhája.

Bella Thorne

Bella Thorne-nak már a keresztneve is azt jelenti, hogy szép, hát az ő esetében igaz a nomen est omen mondás. Főleg jól áll ennek a csak 17 éves sorozatszínésznőnek egy mélyen, egy nagyon mélyen, akarjuk mondani, extramélyen kivágott felső, plusz az is, ha körülállja egy csomó őrült gyilkosnak öltözött egyén. Bella Thorne eddigi karrierje nagy részében vörös hajú volt, hát most sokkal hollywoodkompatibilisebb hajszínre váltott és így vezette le az MTV rendezvényét a Comic Conon. Műsorvezetőtársa mellesleg az igencsak fotogén Tyler Posey volt.

Rhona Mitra

Rhona Mitra azért érdemel figyelmet annak ellenére, hogy színésznői pályáján eddig csak viszonylag szerény sikereket ért el, mert ő volt az első hivatásos élő Lara Croft a '90-es évek végén. A Tomb Raider nevű játék gyártója a nagy sikerre való tekintettel 1997-ben úgy döntött, felvesz valakit csak arra, hogy promóciós eseményeken azt a figurát alakítsa, akit végül a moziverzióban Angelina Jolie játszott. Mitra aztán színésznővé avanzsált és most már 38 éves, az idei Comic Conra egy olyan szettben ment el, ami gyakorlatilag csak egy érdekes mintájú szoknyából és egy melltartóból állt.

Suicide Girls

Ki az, akire ön szavaz?

Ha ott lettünk volna, biztos jobban értjük, hogy miért, mindenesetre volt a Comic Conon egy is burlesque-bemutató is, a Suicide Girls nevű kommuna jóvoltából, akiknek a nevét mi Öngyilányokként szeretnénk lefordítani és egyben elnézést kérünk. A Suicide Girls alapvetően egy website, ami úgynevezett alternatív modelleket tömörít, azaz olyan lányokat, akik szembemennek az általánosan elfogadott szépségideállal (azaz azzal, amit többek között a fenti Rhona Mitra is képvisel), és tetoválásokkal, piercingekkel, extrém külsővel próbálják megmutatni, hogy a szépség nagyon sokféle lehet.

Mondjuk pont ebben a műsorban a megjelent Öngyilányok mind ugyanazt a vad és szexmániás rockercsaj-karaktert hozták, amit azért már egyre kevesebben találnak sokkolónak, de az biztos, hogy legalább nagyon jól csinálták a műsort. Ha nem is sokkolóan eredetiek, legalább sokkolóan profik – és szexik. Ha ott lett volna a Comic Conon, kit nézett volna meg a legszívesebben élőben? Klikkeljen a kedvence neve mellé a szavazódobozban!