A Facebookos kommentelők közt és a Borsnak nyilatkozó nők is féltik Demcsák Zsuzsát a férfitől, akivel elvileg egy párt alkotnak. A közösségi oldalon többen is azt írják, hogy egy playboy a férfi, hogy ránézésre nem gyermekes család mellé való férfi, és hasonlók. 

„Olcsó fogkrém, olcsó fodrász, tömegközlekedés, az otthona pedig olyan, ahová nem hiszem, hogy felvinné Zsuzsát.

Kávézni sem vitt, azt mondta, az ő kávéfőzője olcsóbb. Kijelentette: nem akar gyereket, nem akar esküvőt. Viszont gyakran vadászott, hol társkeresőkön, hol szórakozóhelyeken. Hamar lezártam, és jól tettem. Utána naponta kaptam a híreket, hogy mennyi mindenkinél próbálkozott: volt párom volt barátnőjénél, az én barátnőimnél... De ezek után is gyakran hívogatott, néha egészen megdöbbentő ajánlatokkal" - mondta a Borsnak egy nevét elhallgató lány. A férfi, Sebastian egyelőre még nem szólalt meg a kapcsolatukról, annyit tudni róla, hogy svéd, aki egy magyarországi cégnél dolgozik menedzserként, és aki több nyelven is beszél.  

Mindenki megérdemli a Boldogságot és egy esélyt az élettől. A Szerelem a teljességhez vezető út, mégha az rögös is. Elindulni érdemes rajta