Ha még nem lenne elég plátói szerelme vagy nő, akiért rajonghat, vagy egész egyszerűen csak unatkozik, most mutatunk önnek egy nagyon csinos golfozónőt, őt itt:

*

@_paige.renee által közzétett fénykép,

Jó nő, mi? És még milyen jó nő edzőcuccban:

#nike #fitness #running

@_paige.renee által közzétett fénykép,

Kiesik a szeme, mi? Most már bizonyára nagyon kíváncsi, mit tud ez a nő a golfütőjével, amit ön még pingpongütővel is nehézkesen tud kivitelezni! Sőt, ha tovább olvas, talán a nevét is eláruljuk.

Hahahaha, de ravaszak vagyunk, nem hiszi el! Ahhoz, hogy megtudja, mit tud a golfütővel a nő, végig kell pörgetnie a cikken, mintha csak egy Általános Szerződési Feltételek dokumentum lenne, csakhogy egy ÁSZF általában nem tartalmaz képeket ennyire szép nőkről: 

For once I'm not dressed in golf or workout clothes*

@_paige.renee által közzétett fénykép,

Azt már valószínűleg a beágyazott Instagram-posztokból kitalálta, hogy a nő neve Paige Renee. Egyébként mi is csak nemrég értesültünk létezéséről és lenyűgöző külsejéről: 

It's not summer without some time playing in the sand

@_paige.renee által közzétett fénykép,

Szóval Paige Renee-ről kizárólag annyit tudunk, hogy nőnemű, golfozik, és a San Diegó-i golfozónők egyesületének tagja, rögtön meg is mutatunk róluk egy csoportképet:

De ön nyilván nem rájuk kíváncsi, hanem a gyönyörű golfozónőre, akinek ha rákeres a nevére, nem a golferedményeit találhatja meg, hanem csomó híroldalt, ami arról számol be, hogy Paige Renee elképesztően jó nő.

Nagyjából az összes képét betehetnénk az Instagramjáról, mert az összes képén ő van, de mi inkább befejezzük most, hagyunk önnek is valamit nézegetésre. Azzal viszont adósak vagyunk, hogy mit tud ez a nő a golfütőjével, amire ön sosem lesz képes. Hát ezt tudja!

Mégis mikor tudott ön ennyit pattogtatni az általános iskolai tesiórán, amikor az volt a jutalom, hogy végre nem hosszútávfutás van, hanem pingpongozni lehet? Na ugye!

Ha hatalmasat csalódott volna, mert nem is olyan izgi ez a golfütős trükk, mint amire számított: sajnáljuk.

Ha beleszeretett volna ebbe a nőbe, mert olyan szép, amilyet még nem látott, de szomorú, hiszen sosem lehet az ön kedvese: megértjük. Vigasztalódjon a 75-össel, a kosár helyett golfot képzelve oda.