Bobbi Kristina Brown családja 10 millió dollárra pereli a lány egykori barátját Nick Gordont, amiért az lopott tőle és bántalmazta, és a rendőrség is tovább vizsgálja a haláleset körülményeit. Vasárnap éjjel halt meg Whitney Houston és Bobby Brown 22 éves lánya. Hiába a híres szülők és a csillogás, egyáltalán nem volt könnyű élete és boldog gyerekkora.  A lányra január végén a fürdőkádban találtak rá eszméletlenül, később mesterséges kómában tartották, de többet már nem ébredt fel. A Mirror  úgy tudja, hogy több mint nyolc percig volt a víz alatt, agya túl sokáig maradt oxigén nélkül és már nem tudtak segíteni rajta. 

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, hogy kiderítsék mi történt azon az estén és június vége óta újra nagyobb erővel dolgoznak az ügyön. "Ha vádemelésre kerül sor, arról időben fogunk mindenkit tájékoztatni" - mondta Paul Howard megyei ügyész néhány héttel ezelőtt. 

A család egyöntetűen Nick Gordont okolja és egy 10 millió dolláros pert indítottak ellene. Azzal vádolják, hogy bántalmazta Bobbi Kristina Brownt és lopott tőle, miközben a lány az életéért harcolt. Már a kórházban feküdt kómában amikor, Gordon 11 ezer dollárt vett le a lány bakszámlájáról.