Voksán Virág pánt nélküli bugyijára csorgatta a nyálát Kárász Róbert

2015.07.27. 11:16 Módosítva: 2015.07.27. 11:26

Még csak hétfő van és még dél sem múlt el, mégis a reggeli Mokka úgy belecsapott a hétbe, hogy azóta sem térünk magunkhoz. Demcsák Zsuzsa is megmondta, hogy Velvet-gyanús és tényleg. A ma reggeli Mokka vendége Léber Barbara divattervező és Voksán Virág voltak, akik arról meséltek Kárászéknak, hogy milyen ciki, ha kivillan egy estélyi ruhában a bugyi pántja, vagy éppen átsejlik a vonala. Merthogy az már teljesen normális, hogy amennyiben olyan helyre megy az ember, ahova estélyit kell felvenni, akkor is kivillantja egy rossz mozdulatnál a fél seggét vagy legalábbis a bugyit, vagy éppen a derekáig slicceli a ruhát. De szerencsére mindenki megnyugodhat, mert a leginkább valami középkori kínzóeszköznek kinéző C-string, azaz C-tanga megoldás erre a problémára és mindezt demonstrálták is a műsorban, ahol olyanok hangoztak el, miközben Kárász Róbert egy piros tangát morzsinkázott és a szemeit meresztgette, hogy: 

Kényelmes, csak kicsit merev az a hátsó tanga rész. 

Mindezt az után, hogy a kérdésre, hogy akkor most van Voksán Virágon bugyi vagy nincs, Léber Barbara azt mondta, hogy nincs, Voksán Virág pedig azt, hogy van.

Nagyon sok olyan ruhám van, ahol kilátszik, nem látszik ki a fenékvonal...eddig azt javasoltam, hogy ne vegyenek fel bugyit egész egyszerűen és ezt nagyon sokan megfogadták, hiszen az nem látszik. 

Nem akarok vitázni, de mégiscsak férfi vagyok...Biztos, hogy van rajtad ilyen bugyi?!

Ha ön sem tudta eddig, hogy milyen az a pánt nélküli bugyi, vagy csak arra kíváncsi, hogy van-e Voksán Virágon bármi, akkor nézze meg ezt a videót: 

Most akkor van Vokság Virágon bugyi vagy nincs?

  • 1262
    Ez a dolog ez nem is bugyi, úgyhogy mindegy
  • 428
    Nincs, Léber Barbara is megmondta az elején
  • 336
    Van, mert Voksán Virág az mondta