A csütörtök reggeli Mokkában Demcsák Zsuzsa (és műsorvezetőtársa, Pachmann Péter) Bódi Gusztival és Margóval beszélgetett. Ezúttal nem mulattunk ezen akkorát, mint legutóbb, viszont nagyon tanulságos volt: azzal indult a társalgás, hogy Bódiék sok boldogságot kívántak Demcsák új párkapcsolatához, mire ő azzal reagált: hát igen, boldog, pedig vannak újságok, amik szerint nem.

Erre azért figyeltünk fel, mert egy nappal korábban meg Iszak Eszter műsorvezető-modell posztolt az Instagramjára egy, a szerelmével közös képet, és fejtette ki alatta, hogy elege van az ilyesmiből, tök jól megvannak Dobrády Ákos zenésszel.

Még soha nem született egy posztom sem hasonló indíttatásból, pedig az elmúlt években lett volna hozzáfűznivalóm egy-két velem kapcsolatos cikkhez... Most azonban megelégeltem! Az egyik napilap tegnap reggel 8-kor azzal hívott minket a vőlegényemmel (8-szor egymás után...), hogy úgy hallották, összevesztünk és nem beszélünk egymással. Miután felvilágosítottuk őket, hogy épp kávézunk a teraszunkon, és előző este is együtt buliztunk a Szigeten a baráti társaságunkkal, mégis sikerült úgy értelmezniük, hogy nem vagyunk jóban - hiszen nem kettesben töltjük az időt egy olyan rendezvényen, ahol egyébként több tízezer ember tombol körülöttünk. Képesek voltak ma egy majdnem egy oldalas, kifejezetten rosszindulatú cikket lehozni arról, hogy lefújtuk az esküvőt (amit eleve nem idénre terveztünk, nem lett volna mit lefújni) és azt sugallni, hogy válságban van a kapcsolatunk. Felháborító, hogy a bulvár azt gondolja, bármit le lehet írni... És az is szomorú, hogy az online hírportálok gondolkodás és mindenféle utánajárás nélkül átvesznek cikkeket... A lényeg, hogy köszönjük, jól vagyunk, szerelmesen töltjük a napjainkat és valószínűleg fogunk még külön bulizni a következő évtizedekben*

iszakeszti (@iszakeszti) által közzétett fénykép,

És ha még emlékeznek, nemrég úgy tűnt, hogy a legutóbbi Való Világ két szereplője, Laci és Edina szakítottak, pedig óriási volt köztük a szerelem. Aztán szerencsére kiderült, hogy nem.

Tanulság, az nincs.