horoszkóp

Köntöslopással vádolják Gáspár Evelint

2015.08.15. 09:03

Győzike lánya az „Ezek megőrültek!” című műsor forgatásáról vitte haza a leltári ruhadarabot, ami miatt állítólag ordibáltak is vele. Gáspár Evelin a Borsnak azzal indokolta a dolgot, hogy fázott.

A lapnak egy bennfentes elárulta, hogy Gáspár Evelin egy csomót késett, ami miatt órákig állt a forgatás, aztán pedig mintha szándékosan szabotálta volna a feladatokat, hogy hamarabb végezzen.

„Mi­attam soha nem állt meg a forgatás, csak egyszer, akkor is azért, mert bakiztak a műsorvezetők. Egyszer késtem. Előtte este Majka azt mondta, hogy 11-re jön. Előző nap hajnali egyre értem haza, és másnap negyven percet késtem, erre kivágták a hisztit. Majkáék fél 12-re jöttek, nélkülük nem is tudtuk elkezdeni. Engem ne akarjanak kioktatni! Vizet hordtak nekünk, ez volt a dolguk... Az egyik este volt egy sáros feladat. Későn végeztünk, és elvittem egy fürdőköpenyt, hogy ne fázzak meg. Másnap reggel rám támadtak: hogy mertem elvinni, hiányuk lett. Pedig kimostuk és visszatettük a helyére. Kiabáltak velem.” – idézte fel Győzike lánya.

A műsor stylistja, Kisprumik Ádám azt mondta, hogy nem az volt a probléma, hogy elvitte a köntöst, hanem az, hogy kérdezés nélkül tette. Gáspár Evelin erre úgy reagált, hogy elkérték a fürdőköpenyt, de nem a stylisttól, mert ő már nem volt ott.