Fontos

Fásy Ádám ügyvédje közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz. Ebben azt írja, Fásy Ádám nem tartozik senkinek, és perelni fog.

Ötmillió forintot akar behajtani Fásy Ádámon Joskó, aki ezért még arra is képes volt, hogy megzavarja a mulatós műsor felvételét - írja a Bors. Röviden összefoglalva a kissé zavaros sztorit, az történt, hogy a Zeneexpressz egykori szereplője, azzal vádolja Fásy Ádámot, hogy az pénzzel tartozik neki. Állítólag Joskó újította fel Fásy Ádámék irodáját, amiért cserébe azt kapta, hogy szerepelhetett a műsorban. Fásy Ádám viszont jogi lépéseket tett Joskó ellen. Dr. Strasser Tibor, Fásy ügyvédje elmondta, hogy néhány hónappal ezelőtt megkereste őket Joskó ügyvédje, amire válaszoltak, majd közvetlenül Fády Ádámnak is írt a férfi. Az ügyvéd szerint azonban nem elévülési idő után kellett volna lépéseket tennie, ha úgy érezte bármi is járhatna neki. 

Azt még meg kell említenünk, hogy Joskó jelenleg hipnózist oktat, tanulóinak pedig garantálja, hogy a tanfolyam elvégzése után bárkit bármikor tudnak majd hipnotizálni. Fásy Ádám egyszer-kétszer próbálkozott is tyúkhipnózissal.