Van egy rakat híres és csodás celebnő, és néha bele sem gondolunk, hogy a sors annyira kegyes volt hozzánk, hogy az adott híres és csodás celebnőből rögtön kettőt – vagy akár többet – is kaptunk, ha mondjuk van egy nővére, vagy egy húga.

Mint például Beyoncénak, akinek ott van a szintén énekesnő húga, Solange Knowles.

De ők sincsenek egyedül. Mármint rajtuk kívül van még egy halom olyan celebnő, akinek van egy szintén híres és csodás húga vagy nővére. Önnek pedig csak annyi lesz a dolga, miután az összesre rácsodálkozott, hogy eldöntse, kik a legszebb, legjobb és legmindenebb nővérek!

Beyoncé Knowles és Solange Knowles

Az univerzum királynője, és húga, aki legalább olyan tehetséges, mint maga Beyoncé.

Gigi Hadid és Bella Hadid

Gigi Hadidnak, korunk Claudia Schifferének van egy még nála is fiatalabb húga, Bella Hadid, aki mivel szintén szerencsés volt a külsejével, ugyanúgy modellkedik, mint nővére.

Kylie Minogue és Danni Minogue

Igaz, Danii Minogue sosem ért el olyan sikereket, mint nővére, Kylie Minogue, de kettem együtt igazán megérdemelnék a legminenebb jelzőt az összes celebnővér közül.

Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen

Najó, az Olsen-ikrek sincsenek egyedül, mert van egy nővérük is, Elizabeth Olsen, de ha ő is itt lenne, akkor a többi tstvérpárnak esélye sem lenne:(

Dakota Fanning és Elle Fanning

Mondjuk így is kevés esélye van a többieknek, mert Dakota és Elle Fanningnél csodásabb lény kevés él a világon.

Paris Hilton és Nicky Hilton

Persze lehet, hogy önnek nem jönnek be annyira a színésznők, és jobban szereti a mihaszna celebnőket, például Paris Hiltont és nővérét, Nicky Hiltont.

Katalin hercegné és Pippa Middleton

Mindenki kedvenc hercegnéje és a tökéletes segg birtokosa egy családon belül. Most komolyan, kell ennél több?

Emily Deschanel és Zooey Deschanel

Tudjuk, hogy egyre nehezebb dönteni, pont ezért van itt egyszerre kéts színésznő is, Zooey és Emily Deschanel.

Venus Williams és Serena Williams

És igen, még van pofánk ide betenni a sok celebnő közé Williamséket is!!

Poppy Delevingne és Cara Delevingne

Tudta, hogy Cara Delevingne nem az egyetlen Delevingne? Annyira nem, hogy a modellnek van egy nővére, aki szintén modellkedik. 

Jessica Simpson és Ashlee Simpson

Bár a fénykorát Jessica Simpson és szintén énekesnő húga, Ashlee Simpson is a 2000-es évek elején élte, azért a legtöbben még mindig emlékeznek rájuk.

Kylie Jenner és Kendall Jenner

Nyilván nem lehetett kihagyni a celebnővérek sorából a világ leghaszontalanabb nővéreit. De hogy megnehezítsük a helyzetét, külön szedtük a Jennereket a Kardashianoktól.

Kourtney Kardashian, Kim Kardashian és Khloe Kardashian

Már csak döntenie kell. És mivel ez egy névtelen szavazás, dönthet úgy is, hogy a Kardashian nővérek a legjobbak. Senki nem tudja meg!!

És akkor most döntsön, hogy kik a legszebb, legjobb és legmindenebb nővérek!