Josh Duggar bár kívülről egy konzervatív, mélyen vallásos férjnek tűnt, kiderült, hogy regisztrált a félredugós oldalra, és egy pornóst is megrendelt két éjszakára, aki a jelek szerint néha prostituáltként keres egy kis mellékest. A hölgy művészneve Danica Dillon, és boldogan meglovagolja a pár hetes hírnevet, ami a Duggares szexszel jár. 

Mint minden pornós, Dillon is a Twitteren használja ki, hogy oda minden kontroll nélkül felpakolhatja a melleit. Szerényen csak annyit állít az oldalán, hogy

Én vagyok az a lány, akiről a férjed álmodozik. 

Josh Duggar biztosan. Az In Touch interjújában Danica Dillon, azaz Ashley Lewis pontosan elmesélte, hogyan is nézte ki magának a tisztes családapa a mellékállásban sztriptízelő pornóst. Elment abba a klubba, ahol a 28 éves Dillon vetkőzött. Duggar bevallotta a lánynak, hogy követte az egész karrierjét, és már az első filmjét is nagyon élvezte. 

Aztán vett egy 600 dolláros (167 ezer forint) privát táncot, és megkérdezte, hogyan tölthetne vele egy egész estét. 

Danica Dillon belement a szexbe, mivel a nős Josh Duggar 1500 dollárt, azaz 400 ezer forintot ajánlott. Ennyiért védekezni sem volt hajlandó, és kifejezetten durva együttlétet várt. Úgy dobálta a pornóst, akár egy rongybabát. Dillon traumatikus élményként emlékszik vissza az estére. 

Egy hotelben találkoztak, és a pornófüggő Duggar kiélhette minden vágyát, ami a nő számára ijesztő és sokkos volt. Állítólag Dillon állításait poligráf igazolta. 

Bár a TLC már május óta levette a nagycsaládos realityt, nem árt utánanézni a családnak. Jim Bob és Michelle Duggar legidősebb fiáról már az is kiderült, hogy kamaszkorában molesztálta a húgait. Akkor egy táborban próbálták megjavítani Josh Duggart. Feleségével 2008 óta házasok, és a szüleikhez hasonlóan az esküvőn csókolták meg egymást először. Már négy gyerekük született, Dillonnal pedig akkor szexelhetett, mikor Anna Duggar 5 hónapos terhes volt.