Jimmy Kimmel legutóbbi műsorában az MTV Video Music Awards háziasszony szerepére készülő Miley Cyrus volt az egyik meghívott vendég, aki egyáltalán nem hazudtolta meg magát és annyi alapanyagot termelt, hogy alig győzzük megmutatni. Azzal kezdte, hogy nagyon cuki szettben érkezett a felvételre, még nyuszifülei is voltak, meg aranyos pulóvere és virágai. 

A műsorban már nyoma sem volt ennek a kislányos cukiságnak, ott már egy, a szivárvány minden színében csillogó ruhában és a hozzá illő, szintén csillogó szivecskés mellbimbótapaszban érkezett és kifejtette többek között azt is, hogy inkább legyen valaki majdnem meztelen, de jó ember, minthogy egy nyakig felöltözött szar alak. 

És ne feledkezzünk meg arról a jelentről sem, mikor álruhában, Janet nevű ausztrál riporternek álcázva kérdezgette az utca embereit, hogy mit is gondolnak Miley Cyrusról és bőszen bólogatott, amikor az emberek kifejtették neki például azt, hogy Cyrus csak figyelemre vágyik, vagy hogy elment az esze a hollywood-i sztárvilágban.