Cristiano Ronaldo, a Real Madrid focistája és a topmodell barátnője, Irina Shayk még idén év elején szakítottak, de sokáig nem lehet tudni, hogy miért. Aztán elterjedt az a pletyka, hogy azért, mert Shayk egyszer Ronaldo telefonjában kutakodva megtalálta, hogy a fiúja rengeteg nővel tartja a kapcsolatot rajta kívül.

Most az egyik ilyen állítólagos nő megszólalt a Sunnak, egy 29 éves brazil, aki azt állítja, Ronaldo és Shayk szakítását nem mások okozták, mint a 95D-s mellei.

Diana Satilho azt mondja, hogy a tavalyi, brazíliai foci vébén találkozott Ronaldóval, aki teljesen ráizgult a melleire, amiket Ronaldo úgy hívott, hogy a lányai. A vébés, rövid ismerkedés után webkamerán keresztül tartották a kapcsolatot. „Azt mondta, a nagy melleket szereti, és hogy ezért vett észre engem. Néhányszor megkért, hogy vetkőzzek neki, de a legtöbbször csak a “lányait” akarta látni” – mondta Satilho a lapnak.

Aztán szeptemberben újra találkoztak személyesen, ekkor a nő állítása szerint háromszor is dugtak. Ronaldo elvette a nő telefonját, aztán a hajánál fogva a szobájába vezette. „Amikor meglátta őket élőben, akkor teljesen bezsongott, mint egy gyerek az édességboltban. Nem tudta levenni rólam a kezeit” – mondta Ronaldo állítólagos szeretője.

Utoljára tavaly decemberben beszéltek egymással, ezután történt Satilho állítása szerint, hogy Irina Shayk meglátott Ronaldo telefonjában egy tőle származó üzenetet, ami aztán a szakításhoz vezetett.

Az állítólagos kapcsolatukban egy alapszabály volt, hogy csak Ronaldo keresheti a nőt, fordítva nem működik a dolog. „Felhívott, és azt mondta, hogy megszegtem a szabályt, hogy csak ő kereshet engem. Szerintem már akkor sem volt minden rendben a kapcsolatukkal, de ez is hozzájárult a szakításhoz” – mondta Satilho.

Cristiano Ronaldo oldaláról egyelőre senki sem reagált a történetre.