Elképesztő botrányokat és nézettségi eredményeket hozott a brit Celebrity Big Brother előző évadja. A bentlakós reality celebverziójából egy ideje már évente két szezon van, a most éppen folyamatban levő sorozat augusztus 27-én kezdődött. Egyelőre úgy tűnik, hogy Perez Hilton januári ámokfutását nem lehet überelni, de azért a producerek idén is kitettek magukért, és behoztak pár olyan nevet az egyébként „UK vs USA” évadcím alatt futó műsorba, akik garantálják, hogy most is lesz mit nézni.

A bekamerázott házban lakó B-ZS-listás hírességek közül ezúttal a leghíresebb minden bizonnyal Jenna Jameson, aki pornósztárként vált annyira ismertté, amennyire ezt ez a szakma lehetővé teszi. Nyilván mindenkiben él egy kép arról, hogy milyen lehet egy visszavonult pornós, hát most azokat a pontokat emeljük ki a Celebrity Big Brother alapján, amik ezzel az elképzelt képpel nincsenek különösebben összehangban, vagy egyébként meglepőek.

A műsor egyébként egész szeptemberben tart még, szóval simán lehet, hogy mire vége lesz, egy újabb cikknyi őrület összejön Jenna Jamesonról. Mindenesetre a legérdekesebbek eddig az alábbiak.

1. Jenna Jameson csak kóser ételt eszik

Jenna Jameson azt mondja, nem is ül az asztalhoz, ha ott más disznóhúst eszik, így aztán csak úgy vállalta a szereplést a Big Brother házban, hogy külön hűtőszekrényt biztosítanak neki, ami tele van csak kóser ételekkel. Amikor Janice Dickinson szupermodell véletlenül megevett valamit ebből a fridzsiderből (állítólag nem tudta, hogy az csak Jamesoné), a volt pornós úgy kiborult, hogy egy nagy veszekedés után sírva fakadt a naplószobában. Közben olyanokat mondott, hogy:

Nagyon fontos számomra a vallásom.

Na ezt ki gondolta volna!

2. Viszont a nem kóser vörösbort megissza

Amint az augusztus 31-én délután egy jó nagy veszekedésből kiderült, Jenna Jameson a nem kóser vörösbort viszont azért megissza. A többiek a házban nem töltöttek neki, erre ő felháborodott, hogy nem jut neki vörösbor. Erre az Atomic Kitten együttes egyik énekesnője megkérdezte tőle, hogy dehát megissza-e a nem kóser vörösbort, és Jameson azt mondta, hogy igen. Ez az egyetlen ital, amit szeret.

3. Élete legrosszabb élménye pornóforgatáson

Tila Tequila se semmi

A miniszexbomba amerikai realitysztárt is beválogatták, de a második nap délután haza is küldték – úgy látszik, a műsor készítői csak ekkor gugliztak rá arra, hogy Tila Tequila Facebook. De még mielőtt kirúgták volna, a kis hölgy gyorsan elmesélte, hogy egyszer volt egy harmadik típusú találkozása űrlényekkel.

"2009-ben elraboltak! Nem vicc. Az egészre emlékszem, nagyon élénken. Olyan volt, mint egy nagy tűzcsóva. Úgy éreztem, hogy megszűnt a gravitáció, nem tudtam, merre van felfelé és merre lefelé. Próbáltam kapaszkodni, hogy ne tudjanak elvinni. Küzdöttünk, de végül elengedtek, mert erős voltam."

Egy alkalommal Fatman Scoop rapper faggatta volt munkájáról, és feltette azt a kérdést Jenna Jamesonnak, hogy mi volt a legrosszabb élménye pornóforgatáson. Jameson erre azt mesélte el, hogy egyszer az fordult elő vele, hogy a férfiszínész rögtön az elején elbaltázta az egész jelenetet. Ugyanis ahogy elkezdődött az aktus, partnere a behatoláskor azonnal elélvezett.

Dehát ez normális!

– ez volt Fatman Scoop reakciója a sztorira.

4. Egyszer rápisilt egy másik nőre egy limuzinban

Erre a kis epizódra egy feladat végrehajtása során került sor, ahol sajnos a többiek nem értek rá kifaggatni Jamesont a részletekről. Szóval a körülmények a fantáziánkra vannak bízva, bár az is lehet, hogy kering egy videó a neten az esetről...

5. A feneke nem magától ilyen

Játékostársai rákérdeztek Jenna Jamesonnál, hogy hogyan lehet, hogy ennyi idős (41 éves) korában ilyen szép, nagy, kerek feneke van. A válasz az volt, hogy úgy, hogy tetetett bele implantátumot. Nézők százezreiben bizonyára egy világ dőlt össze ennek hallatán.

6. Azt hiszi, a karrierje miatt tartanak tőle a férfiak

Jenna Jameson a naplószobában kedd délelőtt elmondta, úgy érzi, egyik idősebb, brit férfilakótársa tart tőle és kerüli őt. Hozzátette, nyilván a karrierje miatt van ez, az riasztja az illetőt. Később azonban ez a bizonyos Christopher Ellison sorozatszínész elmondta a kamerának (szintén a naplószobában, tehát Jameson nem hallhatta), hogy azért tart annyira Jenna Jamesontól, mert a legkisebb dolgon is felkapja a vizet és hatalmas patáliát csap.

Például abból, amikor nem kínálták meg nem kóser vörösborral, mert azt hitték, csak kóser vörösbort iszik.

7. Sose nevezi magát pornósnak

Természetesen ezt csak az adásba került jelenetek alapján mondjuk (tehát elvileg előfordulhat, hogy máskor volt ilyen), de feltűnő, hogy az első bő egy hét alatt Jenna Jameson sose használta magára a pornós szót. Se azt, hogy expornós. Ha arról van szó, hogy miről híres, akkor általában más kifejezéseket használ, vagy csak azt mondja, hogy "a karrierem".

8. Szerinte a férfi pornósztárok rosszak az ágyban

Másokra viszont használja a pornósztár szót, és nincs túl jó véleménnyel róluk:

A legtöbb férfi pornósztár nagyon rossz az ágyban. Ebből is látszik, hogy nem csak a méret számít. Semmi szenvedély nincs az egészben, csak be és ki, be és ki, be és ki, ennyi.

- mondta Jenna Jameson rögtön első reggel az ágyában henteregve.