„A nagy leszokás

Kelemen Anna azon kevés magyar celebek közé tartozik, akik felvállalták a kokainfogyasztásukat, de ő mondjuk tényleg annyira rácsúszott, hogy nehéz lett volna letagadni. Kelemen Anna 2006-ban el is határozta, hogy leszokik, ezért pár csík után egy barátnőjével a Tétényi úti kórházba mentek, hogy aztán onnan inkább elmeneküljön. A barátnője végül a rendőrséggel kerestette meg, akiknek elmondta, hogy az előző pár napban is kokainozott, de végül nem emeltek ellene vádat, mert vállalta a leszoktató kúrát.

A nagy visszavonulás

2006 szeptembere: Kelemen Anna bejelenti, hogy visszavonultan fog élni a továbbiakban, nyelveket tanulna, és úgy általában vége az eddigi dolgainak. 2006 decembere: Kelemen Anna pornófilmje újra előkerült, és bár azt felvállalja, többé nem vállal pornót. 2010 novembere: Kelemen Anna Kelly Lenox néven újra pornózik, két filmig jutott a felújított karrier.

A nagy zsírleszívás

Nem is húznánk az időt felvezetéssel, a 2007-es sztori minden elemében tökéletes: A korábban már több szépészeti beavatkozáson átesett playmate ismét bejelentkezett egy klinikára, mivel felszedett pár kilót. Az orvosi csapat azonban nem vállalta a zsírleszívást, ugyanis az egyik konzultáción tág pupillával és vérző orral jelent meg. Funk Sándor szerint ezek az ópiátelvonás tünetei, és ha a celeb tényleg újra drogozik, az altatás túl kockázatos a számára.

A nagy tégladobás

Kelemen Anna 2011 elejére annyira megunta a fotósok állandó jelenlétét, hogy amikor az Árpád kórházból furcsa sérülésekkel távozott volna, még egy „rohadjatok meg, szemetek”-felkiáltással szegélytéglát vágott a Blikk fotósaihoz.

A nagy átlag élet

„Ha megjelennek rólam cikkek, azok is arról szólnak, hogy Annácska nem tud kivergődni a szexiparból. Persze Kelemen Anna is szexel, ugyanúgy, mint a többi nő, de már nem biztos, hogy ezzel kéne foglalkozni” – mondta nekünk Kelemen Anna 2013-ban, amikor az állatvédelem kedvéért vetkőzött le kicsit. Azt most nem hoznánk fel, hogy a többi nőt nem lehet megtalálni prostiközvetítő portálokon, de Kelemen Anna annyira nem akart ezzel foglalkozni, hogy egy évvel később könyvet is írt arról, hogy miképp dugott rengeteget idegen férfiakkal, pénzért.

A nagy költözés

Tudják, hogy miért bírt ki egyetlen éjszakát Kelemen Anna luxusotthonában? Hát mert rosszak voltak a fények reggel, amire ő csak akkor jött rá, amikor először ott aludt! „Tudni kell, hogy rendszerint 11-ig alszom, de itt a nappal együtt kellett ébrednem! Keletre néz minden ablak, és vakítóan tűznek be a napsugarak. Persze van sötétítő, függöny, de ezek bármilyen jók is, rajtam sajnos nem segítenek, nekem tökéletes sötétség kell a pihentető alváshoz" – avatta be a világot Kelemen Anna.